Alu EeePC: 1002HAE Atom N280-nal

Az ASUS mérnökei a vállalat Eee PC 1002HA típusjelzéssel ellátott netbook modelljét, amely népszerűnek mondható a piacon, egy kissé felfrissítették. Az új termék alumínium borítással érkezik és elődjénél erősebb processzort tartalmaz majd. Az Eee PC 1002HAE modell ettől eltekintve tulajdonképpen specifikációiban megegyezik majd a fent említett Eee PC 1002HA változattal.

Alu EeePC: 1002HAE Atom N280-nal

Az ASUS mérnökei felfrissítették a vállalat Eee PC 1002HA típusjelzéssel ellátott netbook modelljét. Az új termék alumínium borítással érkezik és elődjénél erősebb processzort tartalmaz majd. Az Eee PC 1002HAE ettől eltekintve specifikációiban tulajdonképpen megegyezik majd a fent említett Eee PC 1002HA változattal.

A dizájnos kis netbook háromféle színben lesz elérhető: ezüstmetál, mélyvörös és sötétkék. A termék 10 hüvelykes képátlójú kijelzővel bír, amely 1024 x 600 pixeles natív felbontás mellett üzemel csak úgy, mint a forgalomban lévő netbookok kijelzőinek többsége. Az 1,2 Kg-os súllyal büszkélkedő újdonság 1 GB-nyi rendszermemóriát, 160 GB-os merevlemezt és egy 1,66 GHz-en üzemelő Atom N280-as processzort tartalmaz. Érdekesség, hogy az Eee PC 1002HA modellben egy Atom N270-es központi egység teljesít szolgálatot, amely "csak" 1,6 GHz-es órajellel bír.

Az Eee PC 1002HAE a felsoroltakon kívül WiFi adaptert, Ethernet portot és Bluetooth 2.1-es adaptert is tartalmaz, de a kínálatból nem hiányzik az 1,3 Megpixeles beépített webkamera sem. Az ASUS az újdonsághoz eltelepített Windows XP SP3-as operációsrendszert mellékel, a kis készülék várhatóan elsőként Japánban lesz megvásárolható május 16-a után. A termék ajánlott végfelhasználói ára 500 dollár körül fog elhelyezkedni, a nemzetközi megjelenéssel kapcsolatban azonban egyelőre még nincsenek információk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward