Alienware csúcsgép GeForce 9800 GX2-vel

A tegnapi nap folyamán végre hivatalosan is útjára indult az Nvidia legújabb csúcskártyája, amely két darab G92-es GPU-val és 1 GB memóriával ellátva próbálja meghódítani a játékos vásárlókat. Az újdonság megjelenése után nem sokkal az Alienware is bejelentette legújabb konfigurációját, amelyet kifejezetten hardcore játékosoknak készített. A csúcsgép természetesen GeForce 9800 GX2-es videókártyával van ellátva, de a 4249 dolláros alapárért cserébe egyéb ínyencségeket is tartalmaz.

Alienware csúcsgép GeForce 9800 GX2-vel

A tegnapi nap folyamán végre hivatalosan is útjára indult az Nvidia legújabb csúcskártyája, amely két darab G92-es GPU-val és 1 GB memóriával ellátva próbálja meghódítani a játékos vásárlókat. Az újdonság megjelenése után nem sokkal az Alienware is bejelentette legújabb konfigurációját, amelyet kifejezetten hardcore játékosoknak készített. A csúcsgép természetesen GeForce 9800 GX2-es videokártyával van ellátva, de a 4249 dolláros alapárért cserébe egyéb ínyencségeket is tartalmaz.

Az Alienware legújabb Area 51-es gépe Intel Core 2 Extreme QX9650-es processzorral rendelkezik, amely 3 GHz-es órajelen üzemel. A processzor egy NVIDIA 790i SLI lapkakészlettel felvértezett alaplapban foglal helyet, a rendszermemória szerepét 4 GB alacsony időzítéssel rendelkező  DDR3-1333 MHz-es Patriot EP+ memória tölti be, de ha megelégszünk 2 GB rammal is, akkor 400 dollárral csökkenthető a számla végösszege. A rendszer tápellátásáról egy 750W-os tápegység gondoskodik, és természetesen a már említett Nvidia GeForce 9800 GX2-es csúcskártyája is megtalálható benne. Az alapárban benne van még egy kétrétegű Lightscribe-os DVD-író és egy 250 GB-os merevlemez is.

A konfiguráció árában ugyan nincs benne a monitor ára, de egy Logitech Deluxe 250-es billentyűzetet és egy optikai egeret azért kapunk a gépezet mellé. Az alapárban benne van még egy Windows Vista Home Premium operációsrendszer is. Az eddig felsorolt alkatrészek és kiegészítők természetesen szabadon módosíthatóak, ám ekkor könnyedén elérheti a számla végösszege a 4249 dolláros alapár kétszeresét is.

A gyártó weboldala, ahol a konfiguráció szabadon módosítható: Alienware Area 51 GeForce 9800 GX2-vel 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward