Alaplapi USB kivezetésre kapcsolódó adattároló

A memória chipeket és adattárolókat készítő ATP Electronics egy új termékkel jelentkezik a piacon, amely közvetlenül az alaplap USB kivezetésére csatlakozik. Az SLC típusú NAND Flash chippekkel szerelt újdonság maximum 4 GB-nyi tárhelyet kínál és gyártója szerint azon kívül, hogy rendkívül kisméretű, még igen-igen strapabíró is.

Alaplapi USB kivezetésre kapcsolódó adattároló

A memória chipeket és adattárolókat készítő ATP Electronics egy új termékkel jelentkezik a piacon, amely közvetlenül az alaplap USB kivezetésére csatlakozik. Az SLC típusú NAND Flash chippekkel szerelt újdonság maximum 4 GB-nyi tárhelyet kínál és gyártója szerint azon kívül, hogy rendkívül kisméretű, még strapabíró is.

Az új adattároló egy komplett USB kivezetést (tüskesort), azaz két portot foglal el és 28,2 x 15,3 x 6,2 mm-es mérettel rendelkezik. A szerkezet 512 MB és 4 GB közötti adattároló kapacitással rendelkező változatokban kerül forgalomba. A gyártó különlegessége víz- és porálló, emellett ESD (Electro-Static Discharge) ellen is védett. Az ATP belső USB portra illeszkedő terméke (SIP – System In Package) egy igen megbízható és strapabíró megoldás, amely 5 millió üzemórán át képes meghibásodás nélkül üzemelni. Az adattároló ideális beágyazott rendszerekhez vagy egyszerű asztali konfigurációkhoz is, sőt, talán még Car PC rendszereknél is hasznát vehetjük majd. A meghajtó az USB 2.0-s protokoll miatt 30 MB/s-os maximális adatátviteli sebességet kínál.

Az újdonság heteken belül megjelenhet kereskedelmi forgalomban, ám ajánlott végfelhasználói árával kapcsolatban egyelőre nincsenek információk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward