A Google felvásárolta a BumpTopot

A Google nemrégiben egy új szerzeménnyel és ennek köszönhetően új technológiákkal is bővítette repertoárját: az óriásvállalat felvásárolta a BumpTopot, aki közel három éve kínál a piacon 3D-s asztali környezetet a Windowsos és Maces felhasználók számára.

A Google felvásárolta a BumpTopot

A Google nemrégiben egy új szerzeménnyel és ennek köszönhetően új technológiákkal is bővítette repertoárját: az óriásvállalat felvásárolta a BumpTopot, ami közel három éve kínál a piacon 3D-s asztali környezetet a Windowsos és Maces felhasználók számára.

 

A felvásárlással mostantól megszűnik a BumpTop szoftvereinek forgalmazása is, így sem a Windowsos, sem pedig a Maces 3D Desktop alkalmazásokat nem lehet majd megvásárolni, sőt, az eddig elkészített termékekhez megszűnik a terméktámogatás is, legalábbis további frissítéseket nem biztosít a cég a vásárlók számára, kivéve a BumpTop Pro felhasználókat. Hogy a későbbiekben a Google milyen lépéseket tervez egy ügyben, az egyelőre rejtély, ugyanis jelenleg csak a BumpTop által kiadott közlemény áll rendelkezésre. Üröm az örömben, hogy bárki kipróbálhatja a 3D-s asztali környezetet, ugyanis a hét végéig ingyenesen letölthető a népszerű BumpTop 3D Desktop szoftverének mind a Maces, mind pedig a Windowsos verziója, így aki elég gyors és elég szerencsés, még beszerezheti a szoftvereket, már ha a kissé leterhelt szerverek ezt lehetővé teszik. A BumpTop 3D Desktop szoftverét egyébként előszeretettel mellékelte videokártyáihoz a Sapphire és a HIS.

 

A Google tervei az új szerzeménnyel kapcsolatban egyelőre nem ismertek, de nem kell komolyabb jóstehetség ahhoz, hogy kijelentsük: a szoftver, illetve az általa alkalmazott technológiák szinte biztosan feltűnnek majd a Google által készített operációs rendszerekben, legyen szó Chrome OS-ről, vagy akár az Androidról. A gyártó az érintőkijelzővel ellátott konfigurációknál kiaknázhatja majd a BumpTop nemrégiben elkészített 3D MultiTouch támogatással is felvértezett asztali környezetét, amely a bemutató videó alapján igen csak ígéretesnek tűnik.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward