A Galaxynál már készen állnak a GTX400-asok

Az Nvidia egyik legnagyobb exkluzív partnere, a Galaxy már készen áll a március 26-án esedékes GeForce GTX 470-es és GeForce GTX480-as videokártyák startjára. Ez a többi nagy partnerről is elmondható, akik a Galaxy-val együtt éppen azon munkálkodnak, hogy a hivatalos megjelenés előtt megfelelő mennyiségű készletet halmozzanak fel, így zökkenőmentesen ki tudják elégíteni a felhasználók által támasztott igényeket, már amennyire a lehetőségek ezt engedik.

A Galaxynál már készen állnak a GTX400-asok

Az Nvidia egyik legnagyobb exkluzív partnere, a Galaxy már készen áll a március 26-án esedékes GeForce GTX 470-es és GeForce GTX 480-as videokártyák startjára. Ez a többi nagy partnerről is elmondható, akik a Galaxy-val együtt éppen azon munkálkodnak, hogy a hivatalos megjelenés előtt megfelelő mennyiségű készletet halmozzanak fel, így zökkenőmentesen ki tudják elégíteni a felhasználók által támasztott igényeket, már amennyire a lehetőségek ezt engedik.

Galéria megnyitása

A Galaxy által készített GeForce GTX470-es videokártya a fenti képen tekinthető meg. A vállalat újdonsága a 40 nm-es csíkszélességgel készülő GF100-as GPU köré épül, amely az Nvidia első válasza az AMD DirectX 11-es megoldásaira. Az új kártyák a felsőkategóriás megoldások piacán próbálnak majd szerencsét és főként az AMD Radeon HD 5800-as videokártyáinak próbálnak majd hathatós konkurenciát teremteni. A GeForce GTX470-es modell GPU-ja egyébként 448 CUDA magot tartalmaz (shader) és 320 bites adatsínen keresztül kapcsolódik majd az 1280 MB-nyi GDDR5-ös típusú fedélzeti memóriához. A DirectX 11-es támogatás mellett a szokásos SLI, CUDA és PhysX támogatások is megtalálhatóak lesznek a repertoárban, sőt, mostantól a 3D Vision Surround technológia is rendelkezésre áll, amely többkártyás rendszerek esetében kínál többmonitoros támogatást, sztereoszkópikus 3D móddal megfűzerezve.

Az új kártya egy HDMI és két DVI porttal rendelkezik majd, és PCI Express 2.0 x16-os csatolófelületen keresztül kapcsolódik a rendszerhez. A két slotnyi helyet foglaló jövevény stabil tápellátásához két hattűs PCI Express tápcsatlakozóra lesz szükség. A Galaxy és a többi gyártó GeForce GTX 400-as sorozatú videokártyáit pár hét múlva az üzletek polcain is viszontláthatjuk. A termékekből eleinte csak minimális mennyiség kerül piacra, így komoly hiány alakulhat ki. Pontos árakról sajnos még mindig semmi hír nincs.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap