A DFI CPU hűtőjét a Prolimatech készíti

A DFI CPU hűtőjét a Prolimatech készíti

Néhány nappal ezelőtt láttak napvilágot a pletykák, amelyek arról szóltak, hogy a DFI a rendkívül jó minőséggel rendelkező, extrém módon tuningbarát alaplapjai mellett a piac egyéb területeire is beteszi majd a lábát, nevezetesen: processzorhűtőt is fog készíteni. Ezek a feltevések nem állják meg a helyüket, ugyanis már fény derült a dolgok pontos hátterére is, a gyártó egyáltalán nem foglalkozik a jövőben sem processzorhűtő készítésével, mindössze az a helyzet, hogy a vállalat egyes alaplapjaihoz az alábbi képen látható nagyméretű hűtőt fogja mellékelni.

Maga a processzorhűtő nem a DFI, hanem a Prolimatech gyártmánya. A termék néhány európai webáruház kínálatában jelenleg is elérhető, a különlegességet 60 eurós áron lehet megvásárolni. A két nagyméretű toronyból álló modell összesen 6 db „U” alakú heat pipe-pal van ellátva, amelyek 6 mm-es átmérővel rendelkeznek, rézből készültek és nikkelezett bevonattal bírnak. A 790 grammos súllyal büszkélkedő termék 130 x 74 x 158,7 mm-es méretekkel bír. A gyártó a hivatalos weboldalon az egységhez 57 CFM levegőszállítási teljesítménnyel üzemelő ventilátort ajánl, amely 120 x 120 x 25 mm-es mérettel rendelkezhet (a ventilátor nincs a csomagban). A Megahalems kódnévvel ellátott hűtő egyébként kizárólag Intel LGA-775-ös és LGA-136-os processzorfoglalatokhoz alkalmazható

A különleges, sűrű alumínium lamellákkal ellátott újdonságról bővebb információt a gyártó weboldaláról szerezhetünk. A termék remélhetőleg tényleg feltűnik majd az egyes DFI alaplapok mellé csomagolva a nem is oly távoli jövőben. Ha így lesz, arról azonnal beszámolunk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward