A-Data ramok folyékony nitrogén hűtéssel is

A közelgő Cebitre rengeteg újdonságot tartogatnak az egyes gyártók, most az A-Data egyik új termékével ismerkedhetünk meg, amely szintén jelen lesz a rendezvényen: az A-Data Alpha memóriái a gyártó standjának valószínűleg legnépszerűbb termékei lesznek. A memóriagyártó vállalat ezen kívül számos különleges memóriával is képviselteti magát a Cebiten, de ezekről majd csak a rendezvény ideje alatt tudhatunk meg bővebb információkat.

A-Data ramok folyékony nitrogén hűtéssel is

A közelgő Cebitre rengeteg újdonságot tartogatnak az egyes gyártók, most az A-Data egyik új termékével ismerkedhetünk meg, amely szintén jelen lesz a rendezvényen: az A-Data Alpha memóriái a gyártó standjának valószínűleg legnépszerűbb termékei lesznek. A memóriagyártó vállalat ezen kívül számos különleges memóriával is képviselteti magát a Cebiten, de ezekről majd csak a rendezvény ideje alatt tudhatunk meg bővebb információkat.

Az A-Data Alpha memóriacsaládja különleges termékeket tartogat az overclocker felhasználók számára: a gyártó nem mindennapi kiegészítőket mellékel a memória modulokhoz, a hűtőalkalmatosságok segítségével még egyszerűbbé és sikeresebbé válik a tuning, legalábbis a gyártó bízik benne. Az A-Data Alpha termékcsaládjában alap, passzív hűtővel felszerelt memóriák lesznek jelen, ezeken kívül a gyártó két ventillátorral felvértezett hűtési megoldást is kínál majd a termékekhez, de az extrém tuning szerelmesei is megtalálják számításaikat, ugyanis a vállalat egy különleges fémdoboz szerű alkalmatosságot is készít a modulokhoz. A fémdoboz segítségével az előzetes információk szerint akár folyékony nitrogénnel is hűthetőek lesznek a memória modulok, így a fanatikusok számára még könnyebb lesz a különböző világrekordok megdöntése.

Az újdonságok "hűtési hatásfokával" kapcsolatban még nincsenek adatok, de a Cebit alatt szinte biztosan tudunk majd jelentkezni újabb információkkal az A-Data Alpha modelljeivel kapcsolatban. A termékek megjelenésének időpontja és ára még nem ismert.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward