9600 GT 2 GB memóriával az MSI-től

Az MSI a jelenleg forgalomban lévő, 5 különböző 9600 GT-t tartalmazó termékcsaládjához hamarosan két újabb modell csatlakozik, ezek közül az egyik kártya egy nem mindennapi különlegesség: a vállalat egy 2 GB memóriával felvértezett 9600 GT modellt is készít. Az. hogy a 9600 GT valójában mennyit fog profitálni a 2 GB memóriából, az egyelőre rejtély, de az első korai tesztek egészen biztosan fellebbentik a fátylat a titokról.

9600 GT 2 GB memóriával az MSI-től

Az MSI a jelenleg forgalomban lévő, 5 különböző 9600 GT-t tartalmazó termékcsaládjához hamarosan két újabb modell csatlakozik, ezek közül az egyik kártya egy nem mindennapi különlegesség: a vállalat egy 2 GB memóriával felvértezett 9600 GT modellt is készít. Az. hogy a 9600 GT valójában mennyit fog profitálni a 2 GB memóriából, az egyelőre rejtély, de az első korai tesztek egészen biztosan fellebbentik a fátylat a titokról (valószínűleg elég keveset).

A 2 GB-os 9600 GT Qimonda memória chipekkel lesz felvértezve, az újdonság hasonló dizájnnal érkezik majd, mint a jelenleg is kapható N9600GT-T2D1G-OC: a 2 GB-os modell piros nyomtatott áramköri lappal (PCB) és kétslotos hűtéssel bír majd. Az extra mennyiségű memórián kívül egyéb különlegességet is találunk majd a kártyán, ugyanis a gyártó a következő csatlakozószabványnak kikiáltott DisplayPorttal is ellátja a terméket. Ezzel a csatlakozóval sajnos az átlag felhasználók nem nagyon tudnak majd mit kezdeni, ugyanis jelenleg csak kevés olyan monitor van a piacon, amely ilyen csatolófelületen keresztül kapcsolódik a rendszerhez. Ám ki tudja mit hoz a jövő, ártani sosem árt ha van.

A 2 GB-os 9600 GT a jelenlegi információk szerint referencia órajelekkel kerül forgalomba, azaz a GPU 650 MHz-en, a Shaderek 1625 MHz-en, míg a 2 GB memória 1800 MHz-es órajelen fog ketyegni. A kártya pontos megjelenésének dátuma egyelőre nem ismert, egyelőre a termék árával kapcsolatban sem állnak rendelkezésre információk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward