950W-os tápegység a Corsair-től

Egy felsőkategóriás konfiguráció építésekor fontos szempont, hogy a rendszerben elhelyezett videokártyák, merevlemezek és a gyors processzor számára stabil és megfelelő tápellátást biztosítsunk egy minőségi tápegység segítségével. A Corsair legfrissebb terméke pont a felsőkategóriás rendszereket építő játékosokat célozza meg: a TX950W típusjelzéssel ellátott újdonság gond nélkül megbirkózik a nagyétvágyú rendszerekkel.

950W-os tápegység a Corsair-től

Egy felsőkategóriás konfiguráció építésekor fontos szempont, hogy a rendszerben elhelyezett videokártyák, merevlemezek és a gyors processzor számára stabil és megfelelő tápellátást biztosítsunk egy minőségi tápegység segítségével. A Corsair legfrissebb terméke pont a felsőkategóriás rendszereket építő játékosokat célozza meg: a TX950W típusjelzéssel ellátott újdonság gond nélkül megbirkózik a nagyétvágyú konfigurációkkal.

A 950W-os termék 80 Plus Bronz minősítéssel rendelkezik, egyetlen +12V-os ágán pedig 78A-nyi áramerősség folyik (936W). A tápegység hat darab 6+2 tűs PCI Express tápcsatlakozóval, 12 darab SATA tápcsatlakozóval és 8 darab négytűs Molex csatlakozóval büszkélkedik. A 80 Plus Bronz minősítés alapján a termék 85%-os hatásfok mellett dolgozik 50%-os terhelés alkalmával, míg ez az érték 20%-os és 100%-os terheléskor 82%-ra csökken, ami szintén nem egy rossz érték.

A magas hatásfoknak köszönhetően a tápegységet hűtő 140 mm-es ventilátor a lehető legalacsonyabb fordulatszámon üzemel mindaddig, míg a terhelés át nem lépi a 65%-os küszöböt. Eddig a szintig a ventilátor igen halkan teszi a dolgát. A Corsair mérnökei szerint a tápegység 100%-os terhelés mellett 50 Celsius fokos környezeti hőmérsékletben is kiválóan működik, így egy több videokártyával és erős processzorral ellátott rendszerbe ideális választás lehet. A tápegység túláram, túlfeszültség, túlterhelés és rövidzár elleni védelemmel egyaránt el van látva. A termék 150 x 86 x 160 mm-es méretekkel rendelkezik és 100000 üzemórán keresztül képes meghibásodás nélkül üzemelni.

A TX950W tápegység hamarosan elérhető lesz kereskedelmi forgalomban, az újdonságra öt év garanciát vállal a gyártó, végfelhasználói ára pedig 124 euró körül alakul majd.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward