8800 Ultra SLI + Core 2 Extreme = rekord

kingp|n, aki tuing körökben már ismert és elismert személyiségnek számít, most egy újabb rekorddal hívta fel magára a figyelmet. A lelkes tuningbajnok exkluzív módon kapott egy követgező generációs SLI-vel rendelkező EVGA alaplapot, amely még meg sem jelent a piacon, hogy kedvére tuningolhasson. Az EVGA teermékéről a képek alapján annyi derült ki, hogy nForce 680i SLI lapkakészlettel fan felvértezve, ám a pontos típusjeltését nem sikerült kideríteni.

8800 Ultra SLI + Core 2 Extreme = rekord

kingp|n, aki tuning körökben már ismert és elismert személyiségnek számít, most egy újabb rekorddal hívta fel magára a figyelmet. A lelkes tuningbajnok exkluzív módon kapott egy következő generációs SLI-vel rendelkező EVGA alaplapot, amely még meg sem jelent a piacon, hogy kedvére tuningolhasson. Az EVGA termékéről a képek alapján annyi derült ki, hogy nForce 680i SLI lapkakészlettel fan felvértezve, ám a pontos típusjelzését nem sikerült kideríteni.

kingp|n rendszere két darab 8800 Ultra videokártyából, egy Intel Core 2 Extreme X9650-es processzorból és 2 GB CORSAIR DOMINATOR 10000C5 memóriából állt. A rendszerben elhelyezett processzor 5,2 GHz-es órajelen üzemelt, ehhez 1,488V-os feszültség alkalmazására volt szükség. A nem mindennapi rendszer tápellátásáról egy 1200W-os Thermaltake tápegység gondoskodott. A 8800 Ultrák magjának órajele 952 MHz-re lett húzva, míg a memóriák 1221 MHz-en üzemeltek. A tuning eredménye egy új 3D Mark 2001-es rekord, amely egészen pontosan 106616 pontot takar. A rendszer természetesen 3Dmark 06-ban is le lett tesztelve, itt 28.208 3dmark-ot sikerült elérnie a lelkes overclockernek. Az eredmények rendkívül figyelemre méltóak.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward