8 GB-os és 12 GB-os GSkill memóriacsomagok

A GeIL után most a GSkill is bemutatta legfrissebb megoldásait a memória piacon: a gyártó nem kevesebb, mint 13 féle memóriacsomaggal áll a felhasználók rendelkezésére, amelyek között mindenki megtalálhatja a számára és pénztárcája számára legmegfelelőbb terméket.

8 GB-os és 12 GB-os GSkill memóriacsomagok

A GeIL után most a GSkill is bemutatta legfrissebb megoldásait a memória piacon: a gyártó nem kevesebb, mint 13 féle DDR3-as memóriacsomaggal áll a felhasználók rendelkezésére, amelyek között mindenki megtalálhatja a számára és pénztárcája számára legmegfelelőbb terméket.

A gyártó ezúttal 8 GB-os és 12 GB-os memória csomagokkal jelentkezik, amelyek kifejezetten a memóriaigényes alkalmazásokat futtató és a professzionális alkalmazásokkal dolgozó felhasználók számára készültek. A memóriacsomagok átlagfelhasználók számára is hasznosak lehetnek: amennyiben egyszerre több programban dolgozunk,  vagy egyszerre több tucat nagyfelbontású vagy több tucat nagyfelbontású fényképet nyitunk meg, a rendszer memóriaigénye drasztikusan megnövekszik. A GSkill közleménye szerint pontosan ezen a helyzeten kívánnak segíteni az új memória csomagok, így rugalmasabb, zökkenőmentesebb és jobban terhelhető rendszert kapunk eredményül  a bővítés után. Az új modulok között számos lapkakészlethez és platformhoz külön megoldásokat találunk, amelyek az adott lapkakészlet és platform igényeinek megfelelően lettek optimalizálva, hogy a lehető legstabilabb teljesítményt tudják biztosítani.

A friss memória csomagok tagjai hatékony hűtőkkel vannak ellátva, így az egységek működés közben sem melegszenek, ami a chipek élettartamára, valamint a rendszer stabilitására is pozitív hatással van. Az új termékek között Ripjaws, alacsony fogyasztású ECO, Trident, NQ és Pi sorozatú modelleket találunk, a különböző csomagok specifikációiról a fenti táblázat szolgál némi információval.

A 8 GB-os csomagok négy darab, a 12 GB-os csomagok pedig hat darab DDR3-as memória modulból állnak, ez utóbbiak természetesen csak X58-as alaplappal és Core i7-es processzorral ellátott rendszerben üzemelnek, ugyanis csak ott áll rendelkezésre a háromcsatornás memória támogatás, illetve a hat darab DDR3-as slot.

Az újdonságok rövidesen megjelennek az üzletek polcain, az egyes csomagok áraival kapcsolatban egyelőre nem szolgált információkkal a gyártó.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward