750.000 dolláros PC a Zeus-tól

A Zeus elkészítette a világ talán legdrágább számítógép konfigurációját: az olcsónak éppen nem mondható PC két féle kivitelben lesz megrendelhető, az egyik termék háza platinából készült, a ház felületét gyémántok díszítik, amelyek különöző csillagképeket formálnak, míg a másik újdonság már valamivel olcsóbb lesz: a termék háza arany, és ugyanolyan gyémántokból álló csillagképekkel van díszítve, mint a drágábbik változat.

750.000 dolláros PC a Zeus-tól

A Zeus elkészítette a világ talán legdrágább számítógép konfigurációját: a Jupiter modell két féle kivitelben lesz megrendelhető, az egyik ház platinából készült, a ház felületét gyémántok díszítik, amelyek különböző csillagképeket formálnak, míg a másik ház már valamivel olcsóbb: a termék arany házzal és ugyanolyan, gyémántokból álló csillagképekkel van díszítve, mint a drágábbik változat.

Van 750.000 dollárunk egy számítógépre? Különleges konfigurációt szeretnénk a pénzünkért? Ha mindkét kérdésre igennel válaszoltunk, akkor a következőkben bemutatott drágaságokat nekünk találták ki. A Zeus Jupiter és Mars néven új különleges és egyben méregdrága gépeket dobott piacra.

A Zeus PC-k egyik tagja a Jupiter, mint már említettük platina házzal és gyémánt berakással büszkélkedik, a gyémántok különböző csillagképeket formálnak a házon. A drága konfiguráció egy Intel Core 2 Duo E6850-es (3 GHz) processzort, 2 GB DDR2-es memóriát és 1 TB tárolókapacitással bíró háttértárat tartalmaz. Mivel a Zeus még nem biztos a formátum háború végkimenetelében, így a gyártó egy Blu-ray/HD-DVD kombó meghajtót mellékel a termékhez, biztos, ami biztos alapon. A nem mindennapi konfiguráció 750.000 dolláros árában Windows Vista Ultimate operációsrendszer és egy 24 hüvelykes képátlóval bíró monitor is benne van, az egység1920x1200 pixeles natív felbontással rendelkezik.

A vállalat a Jupiter modell mellett készített egy olcsóbb, arany modellt is, amely természetesen ugyanazokkal a paraméterekkel bír hardver szinten, mint a drágábbik, a platina modell. Az arany változat Mars-névre hallgat, ez a termék is megkapta a csillagképeket ábrázoló gyémánt berakást, ám ezért a konfigurációért már "csak" 560.000 dollárt kell összeszednie a vásárlónak.

A Zeus két konfigurációja Japánban már elérhető, de a tervek szerint hamarosan kapható lesz az Egyesült Királyságban is. Ha esetleg ilyen gépre vágyunk, lassan kezdhetünk is gyűjteni rá. :)

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward