55 hüvelykes LG HDTV-k 3360 darab leddel

Az LG két új HDTV-t jelentett be, amelyek 55 hüvelykes képátlóval, 240 Hz-es képfrissítési frekvenciával és ultra vékony kivitellel büszkélkednek. A termékek LG 55LH95-ös és LG 55LH93-as típusjelzéssel bírnak, mindkét modell esetében 3360 darab önálló ledes fényforrás biztosítja a termék LCD kijelzője számára a megfelelő háttérvilágítást.

55 hüvelykes LG HDTV-k 3360 darab leddel

Az LG két új HDTV-t jelentett be, amelyek 55 hüvelykes képátlóval, 240 Hz-es képfrissítési frekvenciával és ultra vékony kivitellel büszkélkednek. A termékek LG 55LH95-ös és LG 55LH93-as típusjelzéssel bírnak, és mindkét modell esetében 3360 darab önálló ledes fényforrás biztosítja a termék LCD kijelzője számára a megfelelő háttérvilágítást.

A rengeteg ledet a gyártó 240 darab csoportba sorolta, amelyek egymástól függetlenül szabályozhatóak, így a háttérvilágítás fényereje a megjelenített kép függvényében egyszerűen csökkenthető vagy növelhető területenként. A készülékek 5 000 000:1 kontrasztaránnyal rendelkeznek, amely természetesen a dinamikus kontrasztarányt takarja.

A rengeteg led ellenére mindkét termék ultra vékony kivitellel rendelkezik: a televíziók mélysége mindössze 24,8 mm-es. A vállalat állítása szerint a készülékek vezeték nélküli adatátviteli technológiával is fel lettek vértezve, amely veszteségmentes jelátvitelt tesz lehetővé a játékkonzolok és DVD lejátszók számára. A technológiát nem nevezték meg a hivatalos sajtóközleményben, de könnyen kitalálhatjuk, hogy minden bizonnyal ultra szélessávú vezeték nélküli HDMI eljárásról lehet szó. A közlemény a termékek további specifikációiról sem ad tájékoztatást, a hiányzó adatokra remélhetőleg hamarosan fény derül.

Az LCD televíziók július folyamán kerülnek forgalomba, az 55LH93-as modellért 5500 dollárt, míg az 55LH95-ös változatért 5900 dollárt kérnek majd el az üzletekben. Természetesen a két felsőkategóriás készülék mellett 42- és 47 hüvelykes modellek is készülnek, amelyek 2009 végén debütálhatnak a piacon. Ezek a termékek már valamivel vastagabbak lesznek, mint a felsőkategóriás, 24,8 mm-es változatok.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward