500 GB-os laptop HDD a Samsungtól

500 GB-os laptop HDD a Samsungtól

A Hitachi után most a Samsung is bemutatta vadonatúj, 500 GB-os tárolókapacitással rendelkező laptop merevlemezét, amely SpinPoint M6-os típusjelzéssel büszkélkedik. A vállalat ezzel együtt egy bejelentést is tett, amely szerint a jövőben akár 1 TB-os tárolókapacitással ellátott notebook merevlemezek is készülhetnek.

A Samsung új merevlemeze a világ első olyan 2,5 hüvelykes laptop HDD-je, amely megfelel a 9,5 mm-es magasságot előíró ipari szabványnak. A Samsung újdonságának bejelentése pár nappal az után történt meg, hogy a Hitachi Ltd. bemutatta szintén 500 GB-os tárolókapacitással rendelkező notebook merevlemezét, amely februártól kezdve elérhető lesz kereskedelmi forgalomban is.

A Samsung Spinpoint M6 500 GB 3 darab, egyenként 166 GB-os merevlemeztányérból épül fel, a tányérok percenként 5400 fordulatot tesznek meg. Az M6-os meghajtók 8 MB gyorsítótárral vannak felvértezve, az egységek SATA II-es csatolófelület segítségével kapcsolódnak a rendszerhez.

A Samsung Spinpoint M6 500 GB-os merevlemez a tervek szerint március folyamán debütál, a termék ajánlott végfelhasználói árával kapcsolatban egyelőre nincsenek információk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward