320 GB-os notebook HDD a Samsung-tól

A Samsung bejelentette legújebb 2,5 hüvelykes notebook merevlemezét, amely a Spinpoint M6 320 GB típusjelzést viseli. Az újdonság a hatalmas adattároló kapacitása mellett egyéb hasznos funkciókkal is fel van vértezve, ilyen például a szabadesés érzékelő, amely hirtelen mozdulatok vagy ütés hatására képes az adatok megvédésére.

320 GB-os notebook HDD a Samsung-tól

A Samsung bejelentette legújabb 2,5 hüvelykes notebook merevlemezét, amely a Spinpoint M6 320 GB típusjelzést viseli. Az újdonság a hatalmas adattároló kapacitása mellett egyéb hasznos funkciókkal is fel van vértezve, ilyen például a szabadesés érzékelő, amely hirtelen mozdulatok vagy ütés hatására képes az adatok megvédésére.

A Samsung Spinpoint M6 ezenkívül opcióként tartalmaz ún. Rotary Vibration Controller névre hallgató vezérlőt is, amely tulajdonképpen a káros külső rezgéseket képes csillapítani, és így valamelyest képes adatainkat is védeni. A Samsung újdonságában a merevlemez tányérok 5400-as percenkénti fordulatszámon üzemelnek, a merevlemez SATA 1,5Gbps-os SATA csatolófelület segítségével kapcsolódik a rendszerhez, az egység 8 MB-os bufferrel érkezik.

A Spinpoint M6 HM320JI hamarosan megjelenik kereskedelmi forgalomban, a nagy adattároló kapacitással bíró notebook merevlemez ajánlott végfelhasználói ára 249 dollár, ami átszámítva körülbelül 44.000 forintnak felel meg, de ez az ár idehaza minden bizonnyal valamivel magasabb lesz 

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward