3-utas SLI tesztek

A német nyelvű PC Games Hardware munkatársai sikeresen letesztelték az Nvidia új háromutas SLI megoldását, amely három egyforma 8800 Ultra vagy 8800 GTX alkalmazásával működtethető. A teszt eredménye nem túl meglepő, a két- és háromutas SLI rendszerek jól teljesítettek az egy kártyát tartalmazó tesztkonfigurációhoz képest.

3-utas SLI tesztek

A német nyelvű PC Games Hardware munkatársai sikeresen letesztelték az Nvidia új háromutas SLI megoldását, amely három egyforma 8800 Ultra vagy 8800 GTX alkalmazásával működtethető. A teszt eredménye nem túl meglepő, a két- és háromutas SLI rendszerek jól teljesítettek az egy kártyát tartalmazó tesztkonfigurációhoz képest.

Galéria megnyitása
Galéria megnyitása
Galéria megnyitása

A teszthez egy 3,0 GHz-es Core 2 Quad processzort, Asus P5N32-E SLI alaplapot, valamint 1 x 1 GB Corsair Dominator 1066 MHz-es memóriát használtak. A tesztrendszeren 32-bites Windows Vista futott, a videokártyákhoz ForceWare 169.18-as verziószámú drivert telepítettek. A rendszerben 8800 Ultra videokártyák kaptak helyet, amelyek teljesítményét egykártyás, kétkártyás és háromkártyás módban egyaránt lemérték.

Galéria megnyitása

A Crysis tesztben a kétkártyás rendszerhez képest a háromutas SLI konfiguráció érezhetően jobban teljesített: a 7 FPS-es minimum 14 FPS-re kúszott fel, míg az átlagos FPS értéke 27,1-ről 37,9 FPS-re növekedett a kétkártyás módhoz képest. A Crysis-en kívül Az UT 3, a F.E.A.R és a CoH is helyet kapott.

A teljes, német nyelvű teszt a Google angol fordításában megtekinthető az alábbi hivatkozás segítségével: PC Games Hardware - Tri-SLI teszt

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap