256 GB-os pendrive a Kingston-tól

A neves memóriagyártó nagyvállalat, a Kingston az elmúlt hónap folyamán mutatta be nagykapacitású pendrive-ját, amely 128 GB-os tárterületet kínál a felhasználók számára. A gyártó mérnökei azóta sem tétlenkedtek, mindent megtettek, hogy a Kinsgton besöpörhesse a világelsőnek járó címet a 256 GB-os pendrive-ok piacán, ugyanis ebben a szegmensben mindezidáig nem volt jelen egyetlen gyártó terméke sem. Mától a helyzet megváltozott, ugyanis a Kingston büszkén jelentette be, hogy a világon elsőként kínál 256 GB-os adattároló kapacitással rendelkező pendrive-ot, amely valószínűleg igen borsos áron lesz majd kapható, no de erre majd még visszatérünk.

256 GB-os pendrive a Kingston-tól

A neves memóriagyártó nagyvállalat, a Kingston, az elmúlt hónap folyamán mutatta be nagykapacitású pendrive-ját, amely 128 GB-os tárterületet kínál a felhasználók számára. A gyártó mérnökei azóta sem tétlenkedtek, mindent megtettek, hogy a Kinsgton besöpörhesse a világelsőnek járó címet a 256 GB-os pendrive-ok piacán, ugyanis ebben a szegmensben mindezidáig nem volt jelen egyetlen gyártó terméke sem. Mától a helyzet megváltozott, ugyanis a Kingston büszkén jelentette be, hogy a világon elsőként kínál 256 GB-os adattároló kapacitással rendelkező pendrive-ot.

A Kingston DataTraveller 300-as típusjelzéssel ellátott újdonság 70,68 x 22,37 x 16,45 mm-es méretekkel rendelkezik, az egység esetében a gyártó a már jól ismert kupak nélküli kivitelt használja: az USB port és maga a memóriát tartalmazó szerkezet a pendrive oldalán elhelyezett kis csúszkával tolható ki, illetve húzható be. Így legalább nem hagyjuk el az USB csatlakozó kupakját. Maga a termék még mindig a régi jó öreg USB 2.0-s csatolófelület segítségével kapcsolódik a rendszerhez, a pendrive 10 MB/s-os írási- és 20 MB/s-os olvasási sebességgel áll a felhasználók rendelkezésére. Nagymennyiségű adat másolásakor sajnos karcsú lesz ez a teljesítmény, azaz sok időt vesz majd igénybe, mire az adatok átkerülnek a gépről a pendrive-ra (gondoljunk bele, ha tele akarjuk tömni az több mint hét óra másolás).

A Kingston A DataTraveler 300-as pendrive-ra 5 év garanciát vállal, a 256 GB-os adattároló kapacitással rendelkező modellért nagyjából 656,6 eurót kérnek majd el az üzletekben. Nem olcsó mulatság.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward