24 hüvelykes Full HD monitor az Iyama-tól

24 hüvelykes Full HD monitor az Iyama-tól

Az Iyama mérnökei egy új monitorral jelentkeznek a piacon, amely 16:9-es képarányával és 24 hüvelykes képátlójával próbál majd hódítani. Az 1920x1080 pixeles natív felbontás mellett működő megjelenítő a gyártó állításai szerint kifejezetten a játékosok és a multimédiás tartalmakat nézegető felhasználók számára lett kifejlesztve.

A 24 hüvelykes újdonság a ProLite E2407HDSV típusjelzést viseli, panelje 16,7 millió színárnyalat megjelenítésére képes, a szürkéből szürkébe történő átmenet pedig 2 ms alatt megy végbe. A termék 1000:1 valós kontrasztaránnyal bír (30000:1 ACR), a fényerő maximálisan 300 cd/m2-es értéket képvisel. A vízszintes betekintési szög 170 fokos, a függőleges pedig 160 fokos, a képpont távolság 0,2715 mm-es. A termék, mivel multimédiás célokra is alkalmas, rendelkezik 2 darab 3W-os beépített hangszóróval (sztereó), valamint HDMI, DVI és VGA porttal is ellátta a gyártó. A készülék kompatibilis az Apple Mac konfigurációival is, sőt, a fekete mellett fehér színben is kapható, hogy még vonzóbb legyen a Macesek számára. A Kensington portnak köszönhetően a megfelelő számzáras lakat segítségével a monitort az asztalhoz is láncolhatjuk, így picit megnehezíthető a tolvajok dolga.

Az E2407HDSV VESA támogatással is bír (VESA 100), azaz megfelelő keret segítségével akár a falra is szerelhetjük. A termék állványa egyébként felfelé 20 fokban dönthető. A monitor 560 x 404,5 x 220 mm-es méretekkel és 5 Kg-os súllyal rendelkezik, fogyasztása 46W körül helyezkedik el, míg készenléti állapotban mindössze 1W-ot fogyaszt.

Az új Iyama monitor hamarosan megjelenik a boltok polcain is, ára 313 dollár körül fog elhelyezkedni. Az újdonságra 3 év garanciát vállal a neves cég.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward