24 hüvelykes Full HD monitor a Dell-től

24 hüvelykes Full HD monitor a Dell-től

A Dell egy költséghatékony 24 hüvelykes Full HD LCD monitort dobott piacra, amely kifejezetten azon felhasználók számára készült, akik nem engedhetik meg maguknak a drágább 24 hüvelykes monitorokat, mint amilyen például a Dell UltraSharp U2410-ese.

A kedvező áron forgalomba kerülő újdonság az ST2410-es típusjelzést viseli és TN panelre épül. Maga a monitor 416,79 x 584,86 x 217 mm-es méretekkel bír, súlya pedig 5,54 Kg. A csillogó fekete kávával ellátott termék 1920 x 1080 pixeles natív felbontás mellett üzemel, fényereje 250 cd/m2, dinamikus kontrasztaránya pedig 50000:1 értéket képvisel. Az LCD panel 16,7 millió színárnyalat megjelenítésére képes, válaszideje 5 ms-os. A függőleges és vízszintes láthatósági szögek egyaránt 160 fokosak, a képpont távolság pedig 0,277 mm-es. A kijelzőt tükröződésmentes bevonattal is ellátta a gyártó. Előre 4 fokban, hátra pedig 21 fokban dönthető. A monitor egyébként 30W-os maximális és 22,5 W-os átlagfogyasztás mellett üzemel.

A csatlakozók között egy HDMI, egy DVI-D és egy D-Sub bemenetet találunk, azaz minden szerepel a kínálatban, amire csak szükség lehet. A termék ezen kívül audió ki- és bemenettel, valamint Kensington biztonsági porttal is el van látva, ez utóbbi segítségével egy külön kapható kiegészítő megvásárlása után könnyedén az asztalhoz láncolhatjuk a monitort, így megnehezítve a tolvajok dolgát.

A Dell újdonsága 1 év garanciával kerül forgalomba, ajánlott végfelhasználói ára pedig 259 dollár. A termék a gyártó on-line webáruházában már elérhető.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward