23 hüvelykes Dell monitor érkezik

A Dell kínálatában egy érdekes LCD monitor jelent meg, amely 23 hüvelykes képátlójával és 16:9-es képarányával igazi különlegesség a piacon. A gyártó legújabb terméke a Dell S2309W típusjelzést viseli, az új monitor egyelőre csak a vállalat kanadai hivatalos weboldalán tűnt fel.

23 hüvelykes Dell monitor érkezik

A Dell kínálatában egy érdekes LCD monitor jelent meg, amely 23 hüvelykes képátlójával és 16:9-es képarányával igazi különlegesség a piacon. A gyártó legújabb terméke a Dell S2309W típusjelzést viseli, és az új monitor egyelőre csak a vállalat kanadai hivatalos weboldalán tűnt fel.

Az S2309W a Dell második olyan LCD-monitora, amely 16:9-es képaránnyal bír, a 16:10-es képaránytól való elrugaszkodást az S2409W modellel kezdte a gyártó. Az új monitor egyébként teljes HD, azaz 1920x1080 pixeles natív felbontással üzemel, a kijelző 300cd/m2 fényerővel és 1000:1-hez kontrasztaránnyal büszkélkedik. A termék függőleges betekintési szöge 160 fokos, míg a vízszintes betekintési szög 170 fokos értéket mutat. A termék kijelzője 5 ms-os válaszidővel rendelkezik, a képpont távolság értéke 0.266 mm. A Dell 23 hüvelykes monitora 40,1 cm-es magassággal, 22,3 cm-es mélységgel és 55,4 cm-es szélességgel bír, a termék súlya egészen pontosan 5,7 Kg.

A monitor képarányának köszönhetően a modern LCD televíziókra emlékeztet, így az újdonság a filmszerető felhasználók körében rendkívül népszerű lehet. A termék DVI és VGA bemenetekkel van felszerelve, ám HDMI bemenettel sajnos nem látta el a gyártó. A Dell újdonságának pontos megjelenési ideje egyelőre nem ismert, bár a kanadai oldalon 1-2 hetes szállítási időt ad meg a gyártó, szóval valószínűleg hamarosan forgalomba kerül az újdonság. A monitor árával kapcsolatban viszont még egyáltalán nincsenek információk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward