20 colos 3D-s monitor Philips-módra!

Manapság egyre többször olvashatunk olyan újdonságokról, amelyek a 3D-s képalkotás elvén működnek. A termék új dimenziót nyítnak a szórakoztató elektronikai

20 colos 3D-s monitor Philips-módra!

A 3D-s kijelzők a jövőt képviselik, ám napról-napra közelebb kerülünk a piacon való megjelenésük időpontjához. Ezek a termékek számos hasznos előnnyel rendelkezek, amelyeknek köszönhetően kitűnően helyt állhatnak a szórakoztatóelektronikai piacon, illetve az üzleti alkalmazások területein. A Philips bejelentette, hogy kifejlesztette legújabb 3D-s LCD monitorát, amely 20 colos képátlóval büszkélkedik. A bejelentéssel a vállalat a figyelem középpontjába kíván kerülni, illetve így próbálja erősíteni a cég amúgy sem kis hírnevét az üzleti felhasználók között.

A képen látható monitor nem az átlagfelhasználókat, hanem az üzleti szektort célozza meg: a monitor falra szerelhető, nem rendelkezik talppal. A készülék kódneve 20-3D2W0, de a gyártó állítása szerint a későbbiekben piacra dob még egy 3D-s LCD monitort (20-3D2W04), amely hasonló tulajdonágokkal rendelkezik majd, annál a modellnél viszont már megtalálható lesz a talp. Utóbbi termék a talpon kívül dizájnos kivitelt is kap, tehát jobban megfelel majd a felhasználók esztétikai igényeinek.

Bizonyára sokan kíváncsiak lennének a termék várható árára, ezt azonban sajnos nem közölte a Philips, mint ahogy a készülékek várható megjelenésének időpontját sem. A 20-3D2W01 3D-S LCD kijelző a héten megrendezésre kerülő InfoComm nevezetű rendezvényen debütál először. Az InfoComm június 15-től június 21-ig tart, a konferencia a Kalifornia állam beli Anaheim-ben kerül megrendezésre.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward