WHQL minősítést kapott az Adrenalin 20.1.3 driver

WHQL minősítést kapott az Adrenalin 20.1.3 driver

Az AMD folyamatosan fejleszti a meghajtócsomagját, és az egymást sorozatban követő kiadások a legtöbb esetben béta megjelöléssel futnak, annak ellenére, hogy széles körben elérhetőek. Most viszont arról van lehetőségünk beszámolni, hogy befutott egy WHQL minősítésű driver is.

A Radeon Software Adrenalin 20.1.3 kapta meg a WHQL jelölést, ami lényegében teljesen megegyezik a korábban publikált Radeon Software Adrenalin 20.1.3 béta kiadással. Ez a verzió január korábbi időszakában jelent meg, és mi is részletesen beszámoltunk róla.

Galéria megnyitása

Ezzel a meghajtócsomaggal hozta be az AMD a Radeon RX 5600 XT grafikuskártya támogatását, szóval meglehetősen nagy jelentőséggel bírt. Ennek a kiadásnak igazából nem is volt más újdonsága, csak a friss terméket tartotta szem előtt. Nem volt benne új játékkal kapcsolatos támogatás bevezetve. Javításokat viszont szép számmal tartalmazott. Összesen nyolc problémás dolgot korrigált az AMD ezzel, de maradt is benne 10 ismert hiba, és ezekkel együtt kapott WHQL minősítést. Aki szeretne a részletekről tájékozódni, az a korábbi hírünkben teheti ezt meg.

Valószínűleg azért csak most kapta meg a WHQL jelzést a szóban forgó driver, mert ez a Microsoft által kiadott minősítés procedúrája időt igényel. A folyamat pedig a jelek szerint addig tartott, hogy közben az AMD már egy újabb béta verziót is kiadott közben.

A felhasználók legbiztonságosabban az AMD által létrehozott automatikus telepítési segéddel gondoskodhatnak a frissítés beszerzéséről.

Amennyiben semmiről nem szeretnétek lemaradni, mindenképpen kövessetek minket az Instagramona YouTube-on és persze a Facebookon egyaránt.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap