Várod, hogy egy konzol árát elköltsd egy kontrollerre? Itt az Xbox Elite 2 kicsomagoló videó

A Microsoft pár napon belül szabadjára ereszti a profiknak szánt új szuperkontrollerét, a második szériás Xbox Elite Wireless Controller Series 2-őt.

Várod, hogy egy konzol árát elköltsd egy kontrollerre? Itt az Xbox Elite 2 kicsomagoló videó

Még az E3-on történt a nagy bejelentés, hogy a világ legfejlettebb gamepadja visszatér és bizony megmutatja a játékosoknak, hogyan is lehet gémelni PC-n és Xbox One konzolokon egyaránt.

Közeledünk a megjelenéshez, így adott volt, hogy a Microsoft készítsen egy kicsomagoló videót, az irányító tervezője mellett professzionális Gears és Halo játékosokkal együtt.

Mit kell tudni az Elite 2-esről? Ha még nem találkoztál az első szériával akkor fontos megjegyezni, hogy ez egy személyre szabható kontroller, többek között a hátuljára kis karokat lehet erősíteni, amik gombokként funkcionálnak. Ha ezt használod, nem kell az ujjad sose levenni az analóg karokról, így lépés előnyre tehetsz szert az ellenfeleiddel szemben.

Változtatható az analóg karok domborzata és magassága, a D-pad formája pedig igény szerint cserélhető. A ravaszok benyomási mélysége is változtatható 3 szinten, például FPS játékokhoz be lehet állítani, hogy jóval rövidebb legyen annak útja, így gyorsabban lőhetünk, míg autós játékoknál sokkal finomabban adhatunk gázt, ha úgy akarjuk. A kontroller egy kapcsolóval képes lesz a profiljainkat tárolni és váltani közöttük, magyarul személyre szabhatjuk 3 különböző játékhoz is.

Az új verzió a régihez képest több ravasz pozíciót és profilmentési lehetőséget kapott, Bluetooth támogatással érkezik. Nagyon érdekes, hogy az analóg karok feszessége is módosíthatóvá vált egy kis eszköz segítségével. A beépített akkumulátor 40 óra játékot fog kibírni és maga a kis elegáns tartója fogja tudni tölteni.

A kontroller nagyon sok trükköt tartogat, a professzionális játékosok szeretni fogják, ám óva intek minden átlag felhasználót a megvásárlásától. Series 2 ugyanis 55 000 Ft-ba fog kerülni, ami már egy használt Xbox One/PS4/Switch ára és nem is kell sokat ráfizetni, hogy egy új gépet vegyél magadnak ezért a pénzért.

A másik indok pedig az, hogy nem érdemes elmenni amellett a tény mellett sem, hogy a 2015-ben debütált első verzió a felhasználók kezében alig egy év után szétesett, függetlenül a használat módjától, egyszerűen elromlott, analóg karjai pedig befuccsoltak, gombok beragadtak, a gumi borítása levált. Mindezt a Microsoft prémium kategóriának egyáltalán nem nevezhető 1 éves jótállása mellett, holott az a gamepad is ilyen horribilis összegbe került annak idején. Fontos viszont hozzátenni, hogy a Microsoft már többször nyilatkozta, hogy az új Elite kontroller jóval strapabíróbb lesz az elődjénél.

Meglátjuk, november 4-től kapható lesz hazánkban is.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap