Új vezeték nélküli egér a Cherry műhelyéből

Az optikai szenzorral érkező egér szimmetrikus dizájnnal készült, vagyis könnyen használható mind jobbkezesek, mind pedig balkezesek számára.

Új vezeték nélküli egér a Cherry műhelyéből

Az MW8 Advanced Wireless Mouse 2,4 GHz-es, AES adattitkosítással rendelkező rádiófrekvenciás, illetve Bluetooth 4.0-s kapcsolaton keresztül egyaránt működik. A két kapcsolat között ráadásul könnyedén, az egér alján elhelyezett kapcsolóval válthatunk, így egy időben egy PC és egy Bluetooth kapcsolattal rendelkező noteszgép vezérlése is megoldható. Formavilág terén egy szimmetrikus egérrel van dolgunk, ami nem csak jobbkezesek, de balkezesek számára is remekül használható. Az egér felső része egy szálcsiszolt alumíniumborítást kapott, oldalt pedig gumibevonat segíti a biztos fogást, amelyekre Voronoj-cella motívum is került.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

Az MW8 Advanced egy felsőkategóriás megoldásként jelent meg a Cherry kínálatában, így fedélzetén egy PixArt sorozatú, PAW3805EK-CJMU típusú, kifejezetten pontosan dolgozó optikai szenzor kapott helyet. Az üvegfelületen is megbízhatóan működő szenzor érzékenysége négy szinten állítható (600, 1000, 1600 és 3200 DPI), az aktuális érzékenység pedig dedikált gombon keresztül módosítható. Az összesen 6 gombbal rendelkező egér tápellátásáról egy 550 milliamperórás lítium akkumulátor gondoskodik, ami felhasználástól függően akár 70 napig is működhet egyetlen töltéssel. Az akkumulátor merülését LED alapú világítás jelzi, ami egyébként az éppen kiválasztott érzékenységről is tájékoztatást ad. Amennyiben az akkumulátor lemerül, a töltés alatt továbbra is használható marad az egér, igaz, ekkor már egy vezeték is csatlakozik hozzá. Az USB-s vevő tárolóhelye egyébként mágneses zárat használ.

A 99 milliméter hosszú, 62,5 milliméter széles és 33,5 milliméter magas újdonság 92 grammot nyom a mérlegen, könnyebb hordozását egy kis szütyő segíti. A Cherry MW8 Advanced várhatóan szeptember végén kerül az üzletek polcaira, ára 50 euró lesz.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward