Új sztori és főszereplő az Outlast DLC-ben

Az első személyes nézetű horror játékhoz új letölthető tartalom érkezik, jelentette a Red Barrels.

Új sztori és főszereplő az Outlast DLC-ben

Az első személyes nézetű horror játékhoz új letölthető tartalom érkezik, jelentette a Red Barrels. Egyelőre nem sokat tudunk az add-on-ról, de az már biztos, hogy új főszereplőt és egy új történetet kapunk, melynek középpontjában a "Mount Massive Asylum szívében rejlő rettenetes, sötét titok" lesz. További részletekkel majd csak Halloweenkor fognak minket riogatni a fejlesztők.

A DLC megjelenését egyébként annak köszönhetjük, hogy a játék eladások frontján hozta, amit elvártak tőle. A Red Barrels így levonta a következtetést, hogy valószínűleg nyitottak lehettek egy kis ráadásra. Az alapjátékról mi magunk is írtunk. Ha eddig visszafogott volna titeket a vásárlástól az Outlast az ára, akkor jó hír, hogy most 33%-kos leárazást kapott a Steam Halloween akciójának keretein belül.

"Rengeteg visszajelzést kaptunk az Outlast játékosok részéről, de egy valami teljesen világos. Az emberek továbbra is arra vágynak, hogy riogassuk őket! Mi pedig örülünk, hogy teljesíthetjük a kérésüket. A mostani akcióval és a készülő DLC-vel a láthatáron, bőven lesz lehetősége szerte a világon mindenkinek, hogy összesz*rja magát!" - nyilatkozta Philippe Morin, a Red Barrels társalapítója.

Az alapjáték launch trailere:

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward