Új lehetőséggel bővül a Twitter üzenetküldője

A közvetlen üzeneteken belül ezentúl már nemcsak szövegesen lehet majd kommunikálni.

Új lehetőséggel bővül a Twitter üzenetküldője

A Twitter idén sokat dolgozott azon, hogy a felhasználók számára kellemesebb környezetet biztosítson, és most pedig azon van, hogy kényelmesebbé tegye a kapcsolattartást. A közvetlen üzeneteken belül ezentúl már nemcsak szövegesen lehet majd kommunikálni.

Bevezeti a Twitter a hangfelvételek küldésének a lehetőségét. Ez a Facebook Messengerben például már hosszú ideje biztosított funkció, de nem adott minden hasonló programban, szóval a Twitter bízhat abban, hogy esetleg aktívabban használhatják majd az emberek a közvetlen üzenetek küldésére szolgáló felületet ezt kihasználva.

A hangalapú kommunikációra a Twitter minden fronton próbál nagyobb hangsúlyt fektetni. Hiszen június óta már arra is van lehetősége a felhasználóknak, hogy hangos tweeteket osszanak meg a követőikkel, a nyilvánossággal. Így már egészen hosszú gondolatokat is közzétehetnek az emberek azon a felületen, ahol egykor még mindennek bele kellett férnie 140 karakterbe.

Az új hangos üzenet küldését lehetővé tevő felület nagyon hasonlít a Voice Tweetek megosztására szolgáló opcióra. A szövegbevitelre szolgáló sáv mellett, a jobb oldalra került egy új gomb, ezt kell megnyomni a felvételek indításához. Fontos, hogy nem kell a gombot folyamatosan nyomni, hanem az indítás után ugyanaz a kezelőszerv átvált a leállítás opcióra.  Az üzenetet vissza lehet hallgatni a küldés előtt, így azt újra is veheti az ember, ha esetleg nemkívánatos háttérzajok szűrődnek bele, vagy valamit nem megfelelően fogalmazott meg.

Galéria megnyitása

A fogadónak túl sok lehetősége nem lesz, csak a lejátszást lehet indítani vagy szüneteltetni menet közben, tekerési opció nincs. A lejátszás alatt a küldő profilképe pulzáló animációval fog megjelenni az idővonal mellett.

Galéria megnyitása

Most még nincs biztosítva mindenkinek ez a lehetőség, csak tesztelési jelleggel indította el a Twitter. A folyamat Brazíliában kezdődött, és nagy valószínűséggel fokozatosan terjed majd el globálisan mindenkihez, ha a felhasználói visszajelzések pozitívak. A Twitter hivatalos információkat ezzel a fejlesztéssel kapcsolatosan nem közölt egyelőre.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap