Tripla monitorállvány az XFX műhelyéből

Az XFX gondolt azokra a felhasználókra, akik több monitorból álló rendszer segítségével szeretnék a lehető legjobban élvezni kedvenc játékaikat, legyen szó AMD Eyefinity alapú vagy akár Nvidia 3D Vision Sorround alapú megjelenítő konfigurációról.

Tripla monitorállvány az XFX műhelyéből

Az XFX gondolt azokra a felhasználókra, akik több monitorból álló rendszer segítségével szeretnék a lehető legjobban élvezni kedvenc játékaikat, legyen szó AMD Eyefinity vagy akár Nvidia 3D Vision Sorround alapú megjelenítő konfigurációról.

Az újdonság - amely XFX Triple Monitor Stand névre hallgat - egyelőre csak az Amerikai Egyesült Államok területén érhető el, de a hírek szerint már az európai vásárlóknak sem kell sokat várniuk a megjelenésére. Az új állvány egyébként a VESA támogatással ellátott LCD monitorok fogadására képes (VESA 75mm, VESA 100mm), méghozzá 17 hüvelykestől maximum 24 hüvelykes képátlóig. A monitorokat - maximum három darabot -egyszerűen rá kell csavarozni a tartókonzolra a VESA furatok és 4 csavar használatával, ezek után az állítható sín segítségével már csak egymáshoz a lehető legközelebb kell őket igazítani úgy, hogy az egyensúllyal is minden rendben legyen. Az állvány fejlett kábelmenedzsmentet is kínál, így a vezetékeket esztétikusan el tudjuk vezetni az adott konfigurációig.

A három monitor fogadására képes állvány egy rendkívül stabil talpazattal rendelkezik, amely két darab USB 2.0-s portot és két 3,5 mm-es Jack csatlakozót is tartalmaz (egy fejhallgató kimenet és egy mikrofon bemenet). A hasznos kiegészítő az Amazon kínálatában már kapható, ahol 367,06 dollárt kérnek el érte.

A termék európai ajánlott végfelhasználói árával és megjelenésével kapcsolatban egyelőre nem állnak rendelkezésre információk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward