Shop menü

TRAILERT KAPOTT AZ ÚJ MORTAL KOMBAT

Máris belepillanthatunk az újjászülető univerzumba
Török Roland
Török Roland
Trailert kapott az új Mortal Kombat

A Mortal Kombat sorozat alapjaiban változtatta meg a videojátékokról alkotott képet, a nyers brutalitásával rengeteg törvény született a korhatárbesorolások érdekében. 

A Mortal Kombat 2011-es rebootja óta két nagy rész is érkezett, a X és a 11, mindegyik kellő siker volt a Nether Realm számára. Bár verekedős játékról van szó, az MK játékok a sztorival is operálnak, sőt, valójában sokkal jobb a történetük, mint mondjuk a nemrég megjelent MK filmnek. Visszatérve viszont a jelenlegi bejelentésre, az idei év különösen erős lesz verekedős játékok terén, ugyanis az új Mortal Kombat szintén 2023-ban érkezik majd meg, méghozzá nem is olyan soká, hiszen szemptember 19-én már kézbe is vehetjük majd. 

A Mortal Kombat 1 természetesen visszahozza a jól megszokott szereplőket, az újjászületett univerzumban pedig érdekes alakjukban láthatjuk a hősöket. Ami biztos, hogy Raiden, Kung Lao, a tűzisten Liu Kang, Kitana és Mileena valamilyen formában visszatér, de Scorpion, Sub-Zero és Shang-Tsung sem hiányozhat a játékból. Egyelőre túl sok információ nincs az MK1-ről, de van esély rá, hogy lesz asszisztáló partner a harcok során. Egyelőre nem tudni, hogy csak beugró harcosokról lesz-e szó, vagy a Mortal Kombat 9-ben is látott és működő teljes értékű kétszemélyes rendszerről. 

Ami biztos, hogy visszatérnek majd az egyedi megjelenések is, lesz például Jean-Claude Van Damme Johnny Cage is. Vannak azonban pletykák is arról, hogy milyen más harcosok várhatóak a játékban az MK univerzumon kívülről. Példának okáért Peacemaker a DC univerzumból, illetve Homelander a The Boys-ból is feltűnhet, de már olyan szóbeszéd is szárnyra kélt, hogy a PS5-ös verzióban Kratos is elérhető lesz. 

A játék tehát szeptember 19-én érkezik PlayStation 5-re, Xbox Series X/S-re, Nintendo Switch-re és PC-re, ez utóbbi gépeken a Steam és az Epic Games Store a szolgáltatói platform.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére