Shop menü

TRAILEREN A 7. OVERWATCH 2 SZEZON

Török Roland
Török Roland
Traileren a 7. Overwatch 2 szezon

A Blizzard továbbra is büszkén viselheti a valaha készült legrosszabb Steames játék címét, a felhasználók száma is folyamatosan fogy, de a platformon így is játszanak vele napi 25 ezren, és ebbe sajnos én is beleszámítok. 

A Blizzard is látja, hogy csökken a játékosszám, így mindig igyekszik valami érdekes szezont összehozni. Ez általában nem megy nekik, mert ahhoz túl mohó az üzleti modelljük, viszont azért néha sikerül egy-egy látványosabb megjelenéssel pénzköltésre ösztönözniük a játékosok egy részét. 

A következő szezon a Halloween jegyében fog telni, így a maximális népszerűség elérése érdekében Diablo skineket fogunk látni, nem is keveset. 

A Battle Pass ingyenes és fizetős ágán többek között Echo-ra, Ramattrára, Hanzóra és Lucióra szerezhetünk majd skineket, míg a jó drága Ultimate Battle Pass részeként érkezik majd Lilith Moira és Inarius Pharah. 

A szezon során visszatér a régi megszokott Halloween Terror esemény, érkezik egy Diablo témájú kooperációs mód, egy új Control pálya, illetve Sombra is átdolgozásra kerül.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére