Továbbra sem érdekli az iOS 15 a felhasználókat

Továbbra sem érdekli az iOS 15 a felhasználókat

Az Apple szeptember második felében indította el az iOS 15 operációs rendszert. A rajtot követően az lehetett látni, hogy nagyon alacsony a frissítési hajlandóság. Most pedig, hogy eltelt két hét, a helyzet nagyjából változatlan maradt.

Nem közölt még hivatalos adatot arról az Apple, hogy mennyi okostelefonra települt eddig az iOS 15 operációs rendszer, ez pedig valószínűleg azért van, mert a számok messze elmaradnak az előző éves eredménytől. Hiába érhető el döbbenetesen sok készülékre az újdonság, egyszerűen nem fűlik hozzá az emberek foga.

Galéria megnyitása

Hogy mi lehet a gyenge szereplés oka, azt egy korábbi hírben fejtegettük. Azt nehéz megmondani, hogy hosszabb távon hogyan alakulhat majd az iOS 15 terjedése, de az alapján, ami az elmúlt két hétben volt tapasztalható, arra lehet következtetni, hogy sokkal hosszabb idő lesz most az iOS 14 trónfosztása, mint ahogy tavaly az iOS 14 átvette az iOS 13 helyét.

Két héttel az iOS 15 rajtját követően a támogatott eszközöknek a 22,22 százalékára telepítették fel. Androidos mércével ez hatalmas szenzáció lenne, az Apple számára azonban borzalmasan kiábrándító. Egy évvel korábban az iOS 14 ugyanennyi időt követően már 41,97 százalékra tudta magát felküzdeni. Két nap után 14,68%-ot ért el az iOS 14, miközben az iOS 15 csak 8,59 százalékos mutatóval „büszkélkedhetett”.

Nagyon úgy fest, hogy nemcsak, hogy lassabban terjed, igazából még növekedik is a hátránya. Hiszen két nappal az indulást követően arányaiban 70%-os volt a lemaradása, most pedig már 89 százalékos hátrányról beszélhetünk a Mixpanel független felmérése alapján.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap