„Törhetetlen” üveggel mutatkozott be a Tesla Cybertruck

Egy elképesztő jármű bakis bemutatkozása.

„Törhetetlen” üveggel mutatkozott be a Tesla Cybertruck

Elon Musknak talán nem ez a legjobban sikerült bemutatója, de természetesen a jó előadás olyan, hogy szórakoztatja a közönséget.

A Cybertruck egy vadonatúj autó, ami a platós kocsikat kívánja leváltani alacsony polygonszámú megjelenésével és törhetetlen üvegével. Ezt a strapabíró autót és golyóálló üveget kívánták demonstrálni a bemutató alatt.

Egy jó súlyos golyóval megdobták a kocsi oldalsó ablakát és az túlságosan is érzékenyen reagált rá. Musk viccelődött, hogy talán túl erős volt a dobás, de hasonlóan dacosnak bizonyult az autó a második, gyengébb dobásnál is. A bemutató többi részében talán nem a berepedt ablakú kocsi volt a legjobb díszlet, de az előadás azért szépen lement.

A kocsi külseje eléggé meghökkentő, vagyis Elon Musk betartotta az ígéretét ezzel kapcsolatban. Az autót a Lotus S1 Espirit ihlette, bár én személy szerint nem igazán látom benne az említett klasszikus sportautót. A grafikusi körökben csak alacsony polygonszámúnak nevezett megjelenése viszont erős jellemzőket takar és rozsdamences acéllal kívánják védeni a járművet az időjárástól és egyéb ártalmaktól.

Galéria megnyitása

A platós autó hátulja képes lesz lenyílni és a tehernek megfelelően légrugózással fogja stabilizálni magát a jármű. Az autó nagy, így hat személy könnyedén elfér benne és a belső térben panoráma üveg is kapott helyet. A járműben lesz egy kijelző, amivel az autó különböző funkcióihoz lehet hozzáférni és az Autopilot rendszer is a csomag része.

Közel 6 másodperc alatt százon, több mint 400 kilométer hatótáv és ezek mind a legolcsóbb változat tulajdonságai, ami 40 000 amerikai dollárért igazán remek ajánlat, igaz adó nélkül. A csúcsváltozat 70 000 dollárért fogja keresni gazdáit. A teljes bemutatót érdemes megnézni, ha érdekel a kocsi, vagy itt a hivatalos oldala, ahol meg is rendelhető.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap