Strapabíró microSDXC memóriakártyák a Kingston műhelyéből

Az Endurance bővítőkártyák kibírják az igazán mostoha körülményeket, és akkor sem jönnek zavarba, ha írás-intenzív feladatokat bízunk rájuk.

Strapabíró microSDXC memóriakártyák a Kingston műhelyéből

A Kingston egy rendkívül strapabíró, többféle adattároló kapacitással is elérhető memóriakártya-sorozatot mutatott be, amelynek neve meglehetősen beszédes módon csak annyi: High Endurace. A szélsőséges hőmérsékletnek, rázkódásnak, röntgensugaraknak és víznek is ellenálló microSD memóriakártyák 32 GB-os, 64 GB-os és 128 GB-os változatban kerülnek az üzletek polcaira.

Galéria megnyitásaAz új adattárolókat a vállalat nem csak mostoha körülmények közé ajánlja, de olyan helyzetekre is, ahol kifejezetten nagy írási terhelés mutatkozik, vagyis az otthoni biztonsági kamerákba, a térfigyelő kamerákba, valamint az autós fedélzeti kamerákba és a testkamerákba is remekül passzolnak az újdonságok. Az UHS-I U1, illetve SpeedClass 10 minősítéssel egyaránt rendelkező memóriakártyák az Application Class A1 osztályának is megfelelnek. Hogy ezek a kifejezések mit takarnak? Korábbi alapozónk elárulja.

Sebességek terén 95 MB/s-os maximális folyamatos olvasási tempóra számíthatunk az összes modellnél, a 45 MB/s-os folyamatos maximális írási sebesség azonban csak a 128 GB-os modellre érvényes, a 32 és 64 GB-os változatok csak 30 MB/s-os sebesség elérésére képesek. A gyártó működési időt is megadott az egyes modelleknél, ami kapacitás szerinti sorrendben 5000, 10 000 és 20 000 üzemórát jelent.

A 2 év jótállással rendelkező Endurance memóriakártyák rövidesen megjelennek kereskedelmi forgalomban, ajánlott végfelhasználói árakról azonban egyelőre nem esett szó.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap