Sokoldalú vezeték nélküli gamer egerek a Corsair-től

A két friss gamer egér a népszerű Dark Core RGB alapjaira épül, de modernebb hardvert és feltuningolt RGB LED alapú világítást kaptak, sőt, az egyik még a Qi-kompatibilis vezeték nélküli töltőket is támogatja.

Sokoldalú vezeték nélküli gamer egerek a Corsair-től

A Corsair két új vezeték nélküli gamer egérrel rukkolt elő, amelyek a népszerű Dark Core RGB alapjaira épülnek, azaz a megszokott ergonómiát és formavilágot viszik tovább, de hardver terén számos hasznos újítással bővültek. Az újdonságok a Dark Core RGB Pro és a Dark Core RGB Pro SE nevet viselik – utóbbi csak annyiban különbözik az alapmodelltől, hogy a vezeték nélküli akkumulátortöltést is támogatja.

A Dark Core RGB Pro sorozat tagjai a korábbi PixART PMW3367-es szenzort egy modernebb és ütősebb megoldásra, a PixART PAW3992-es érzékelőre cserélték, amely egy speciális, a vezeték nélküli használatra és az alacsony energiafogyasztásra optimalizált termék. Az új optikai szenzor felbontása 18 000 DPI-ig terjed és természetesen állítható, méghozzá 1 DPI-s lépésközben. A vezeték nélküli egér összesen háromféle üzemmódban használható.

Választhatjuk az alacsony válaszidejű Corsair Slipstream vezeték nélküli technológiát, ami a vezetékes üzemmódnál is jobb késleltetést kínál a gyártó szerint. Ezzel együtt kapunk Bluetooth vezérlőt is, valamint szükség esetén vezetékes módban is használható a termék, ami főként akkor jön jól, ha a klasszikus változat akkumulátora éppen töltésre szorul, de ettől szeretnénk tovább játszani. Az új egér esetében a mintavételezési frekvencia akár 2000 Hz-re is állítható, valamint 1000 Hz-es opció is rendelkezésre áll.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

A nyolc programozható gombbal ellátott Dark Core RGB Pro strapabíró Omron kapcsolókat használ, amelyek élettartamuk során 50 millió kattintást viselnek el. A fedélzeti memória jóvoltából a makrókat és a világítás beállításait három különálló profilban menthetjük, a vezeték nélküli használatot pedig lítium-polimer akkumulátor segíti, ami USB-C kapcsolaton keresztül tölthető. A 133 grammos egérhez 1,8 méter hosszú szőtt kábelt mellékel a gyártó, így az kevésbé hajlamos a tekeredésre. A kényelmesebb használatot most is cserélhető oldalsó panelek segítik, ahogy azt az elődmodell esetében már megszokhattuk.

Az új egér fedélzetén immár 9 RGB zóna található, amire a Corsair egereknél eddig még nem volt példa – a zónák között egy RGB LED csík is helyet foglal a bal oldalon, amely mögött négy címezhető RGB LED lapul. Az akkumulátoros üzemidő a gyártói tájékoztatás szerint akár 50 óra is lehet, ha Bluetooth kapcsolaton keresztül, kikapcsolt világítással használjuk a terméket, de ha bekapcsoljuk a színes fényárt, már csak 18 órányi üzemidő jöhet össze. A 2,4 GHz-es SlipStream kapcsolat mellett normál világítással karöltve 18 órányi, kikapcsolt világítással pedig 36 órányi akkumulátoros üzemidőre számíthatunk.

A Dark Core RG Pro SE mindössze annyiban különbözik az alapmodelltől, hogy rendelkezik Qi Wireless Charging támogatással, azaz támogatja a Qi-kompatibilis vezeték nélküli töltők használatát – ilyen például a Corsair MM1000 egérpad. Ettől eltekintve ez a modell is ugyanazt tudja, mint a Dark Core RGB Pro.

A 2 év jótállással érkező Dark Core RGB Pro és Dark Core RGB Pro SE gamer egerek már elérhetőek kereskedelmi forgalomban. Az alapmodell 79,99 dollárba kerül, míg a vezeték nélküli töltést támogató verzióért 89,99 dollárt kérnek el az Amerikai Egyesült Államokban. Az újdonságok Európában sorrendben 99,99  és 109,99 euróba kerülnek majd.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap