Shepard narrálja a Mass Effect Andromeda előzetesét

Ez viszont nem jelenti azt, hogy Shepard parancsnok tényleg vissza is tér. Sőt, biztosan nem.

Shepard narrálja a Mass Effect Andromeda előzetesét

A BioWare azt ígérte, hogy a Mass Effect-rajongóknak szóló N7 Day alkalmából nem kapunk majd új információkat a Mass Effect Andromeda játékkal kapcsolatban. Ezt az ígéretét be is tartotta a stúdió, de azért egy kis meglepetéssel készültek: egy kedvcsináló előzetest kaptunk.

Ez szinte teljesen élő felvételekből áll össze, ami az emberiség nagyobb eredményeit eleveníti fel az űrkutatással kapcsolatban - többnyire a NASA anyagait alapul véve. Érdekes azonban, hogy az egészet Shepard parancsnok női verziója, alias "FemShep" narrálja, akit egyébként nem más alakít, mint Jennifer Hale.

A BioWare korábban többször is hangsúlyozta, hogy a Mass Effect Andromeda teljesen elszakad az előző Mass Effect-trilógiától: egy teljes másik galaxisban játszódik, valamennyivel az eredeti epizódok után. Azt pedig szintén kikötötte a BioWare, hogy Shepard semmilyen szerepet nem kap majd ebben az egészben. Az előzetes narrációját nézve azonban sok rajongó rögtön arra gondolt, hogy itt valami átverés lehet a dologban, és Shepard mégis visszatér.

Nos, az ilyen jellegű találgatásoknak Yanick Roy, a BioWare Montreal vezetője vetett véget: ahogy az előzetesben is elhangzik: "Commander Shepard signing off", vagyis ez egyfajta utolsó búcsúajándék, és innentől kezdve nem fogunk hallani az eredeti trilógia főszereplőjéről. Mivel az előzetes az N7 Day napján ment le, a BioWare vélhetően még utoljára ezzel szeretett volna kedveskedni a rajongóknak.

A Mass Effect Andromeda elméletileg jövő ősszel jelenik majd meg. A fejlesztés sokáig tart, ugyanis az egész játékot a nulláról építik újra, hiszen ezúttal az Unreal Engine 3 helyett már az Electronic Arts saját Frostbite motorját használják.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward