Saints Row: Új trailer és érdekességek

Jön a harmadik részről lecsúszott Enter the Dominatrix az új epizódba, melynek befejezése majdnem tartalmazott egy Bollywood-os jelenetet.

Saints Row: Új trailer és érdekességek

A Volition valami oknál fogva kikiáltotta ezt a hetet 'Hail to the Chief' hétnek és kiadott egy újabb értelmet mellőző előzetest a játékhoz, mely augusztus 23-án jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

Az Saints Row: The Third jócskán elcsúsztatott letölthető tartalma, az Enter the Dominatrix végül a negyedik részhez jelenik meg plusz tartalomként idén októberben. A csúszás oka a THQ súlyos anyagi problémáiban lelendő, amik végül a cég csődjéhez vezettek. A DLC 45 nappal az új játék megjelenése után érkezik Észak-Amerikában. Jönnek vele 'Így készült' videók is narrációval, amikből megtudhatjátok, hogy mi az oka, hogy kihagyták a tartalmat az alapjátékból.

Rátérve a negyedik részre, a Comic-Conon kiderült vele kapcsolatban pár érdekes tény, köztük az, hogy egy Bollywood-i stílusú dalra táncolós betéttel zárult volna a játék az alapkoncepció szerint. A fejlesztők egy 3 perces jelenetet álmodtak a játékba, keresték is hozzá a megfelelő dalt és koreográfiát, de végül kivágták az egészet. A mocap sajnos meghaladta volna a költségkeretet... Igazán kár. :)

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward