Saints Row Initiation Station béta

"A Saints Row: The Third új testreszabási és közösségi központja, mely az Initiation Station névre hallgat, béta fázisba lépett" - jelentette be a kiadó THQ.

Saints Row Initiation Station béta

"A Saints Row: The Third új testreszabási és közösségi központja, mely az Initiation Station névre hallgat, béta fázisba lépett" - jelentette be a kiadó THQ. A teszten kizárólag meghívóval lehet részt venni, akik megvásárolták a Saints Row: Double Pack-ot vagy előrendelték a Red Faction: Armegeddont, jogosultak erre. Csak annyit kellett tenniük, hogy egyszer bejelentkeznek a játék hivatalos honlapján.

A többiek november 1-től tölthetik le a programot PSN-ről, Steamről vagy XBLA-ról. A Volition nyílt világú szériájának folytatása november 18-án landol a boltok polcain.

Amint az a lenti videóból is kiderül, az Initiation Station lehetővé teszi, hogy karaktereket alkossatok, feltöltsétek őket, megosszátok a többi játékossal és aztán beimportáljátok őket a játékba. Ezen túl persze mérhetetlen mennyiségű statisztikát és listákat is hoz az új funkció.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward