Saints Row: Az ökörködés a lényeg

A Saints Row 4-et fejlesztő Volition bátran állítja, hogy a szériát a határtalan hülyéskedés teszi sikeressé és egyáltalán nem áll az útjába a nagyobb eladásoknak.

Saints Row: Az ökörködés a lényeg

A Saints Row 4-et fejlesztő Volition bátran állítja, hogy a szériát a határtalan hülyéskedés teszi sikeressé és egyáltalán nem áll az útjába a nagyobb eladásoknak. Ezt gyakorlatilag válasznak szánták Cliffy B korábbi blogbejegyzésére, melyben azt írta, hogy ha elhagynák a dildókat és az idiotizmust, nagyobb sikerük lenne.

"A Saints Row nem hasonlít semmi másra a piacon, a játékosok pedig pont az ilyen egyedi élményekre szomjaznak, én magam is így vagyok ezzel" - nyilatkozta Jim Boon az OXM-nek. "Nagyon sok szenvedélyes rajongója van a Saints Row-nak, szóval szerintem a megfelelő húrokat pendítettük meg."

Azt is elmondta, hogy Jason Rubin is teljes háttal beállt a sorozat mögé, gyakran osztotta meg az ötleteit is a fejlesztőkkel. Ezen ötleteknek viszont egyike sem irányult arra, hogy váltsanak hangvételt. Boon szerint nagyon hiányoznának a rajongóknak a gyerekes dolgok. Példaként a Másnaposok filmek humorát hozta fel, az is nagyon megfogta az embereket.

"Rengeteg visszajelzést kapunk, ezek közül nagyon sok bírja a gyerekes stílust, sokan még arra is bíztatnak, hogy legyünk még merészebbek vele. Végső soron az SR4 nem próbálja magát komolyan venni, mi pedig nagyon jól szórakozunk miközben csináljuk."

A Saints Row 4 augusztus 20-án jelenik meg a tengeren túlon PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward