Rettentően gyors a Samsung 128 GB-os microSDXC kártyája

Az új modell a Pro Plus sorozatot erősíti, képességeire pedig aligha lehet panasz, hisz nem csak nagyon gyors, de sok helyet is kínál, plusz kimondottan strapabíró.

Rettentően gyors a Samsung 128 GB-os microSDXC kártyája

A Samsung egy új memóriakártyával bővítette Pro Plus microSDXC sorozatát, a friss jövevény pedig nem csak szupergyors, de adattároló kapacitás tekintetében sem lehet rá panasz.

A 128 GB-os Pro Plus microSD memóriakártya elsősorban azokat a területeket veszi célba, ahol magas adatátviteli sebességekre és nagy adattároló kapacitásra van szükség. Ez jellemzően a felsőkategóriás DSLR szegmensre, a nagyfelbontású kamerával dolgozó drónokra, valamint a csúcskategóriás okostelefonokra, sportkamerákra és normál kamerákra igaz, amelyek rendszerint 4K-s felvételeket is képesek készíteni.

A 4K-s tartalmak rögzítésére egyre többféle mobileszköz képes, de a 128 GB-os Pro Plus memóriakártya nagyfelbontású fotók, multimédiás tartalmak és egyéb "nagy" tartalmak tárolására is bevethető, hisz kellően gyors. Az MLC NAND Flash alapokra építkező apróság a hivatalos adatok szerint 95 MB/s-os maximális olvasási- és 90 MB/s-os maximális írási tempót nyújt, gyártója szerint pedig elég biztonságos és stabil tárhelynek minősül ahhoz, hogy akár professzionális tartalmak tárolására és hordozására is alkalmas lehessen. Az újdonság UHS-I Speed Class 3 (U3) és Speed Class 10 megfelelőséggel érkezik.

Az új memóriakártya kellően strapabíró, hiszen vízálló (IEC 60529, IPX7), szélsőséges hőmérsékleteket is elvisel (-25-től +85 Celsius fokig), de ezzel együtt ellenáll a mágneses mezőnek is (15000 gauss-ig), valamint a röntgensugarak sem tudnak kárt tenni benne. Nem is véletlen, hogy a termék 10 év jótállással kerül az üzletek polcaira, méghozzá rövidesen. A kiváló tulajdonságokat sajnos ezúttal is alaposan meg kell fizetni: a termék listaára 199,99 dollár.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward