Retro ThinkPad noteszgépet villantott a Lenovo

Az egyelőre még csak koncepció formájában létező újdonság valószínűleg rengeteg ThinkPad rajongó szívét fogja megdobogtatni.

Retro ThinkPad noteszgépet villantott a Lenovo

A Lenovo dizájn részlegének alelnöke, David Hill a vállalat legfrissebb koncepciójával az ős törzsközönség szívéhez szól, ugyanis a tervezőcsapat készített egy retro ThinkPad notebookot, amin a legendás sorozat minden ismertetőjegye rajta van. Elég csak rápillantani az alábbi képre, egyből világos lesz a lényeg.

Az egyelőre még csak koncepció formájában létező termék keveri a modern hardvert a retro dizájnnal: a különleges ThinkPad kék Enter gombbal, hétsoros billentyűzettel, a szokásos pöcökegérrel, valamint egy színes ThinkPad logóval idézi fel a régi szép időket. A sort néhány állapotjelző LED zárja.

A végeredményt valószínűleg sokan szívesen látnák viszont az üzletek polcain, ám egyelőre közel sem biztos, hogy a retro ThinkPad valaha is forgalomba kerül, hisz nem biztos, hogy kiemelkedően nagy vásárlói igény lenne iránta. Aztán sosem lehet tudni: ha a vállalat elegendő mennyiségű pozitív visszajelzést kap a koncepcióval kapcsolatban, előbb-utóbb akár a gyártás mellett is dönthet – mondjuk limitált példányszámú, exkluzív jubileumi modell formájában.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward