PSVR támogatást kap a Minecraft

PSVR támogatást kap a Minecraft

Jelentős frissítést fog hamarosan kapni a Minecraft PlayStation konzolokon. A PS Minecraft közösség egyik leginkább várt fejlesztését fogják megkapni a PSVR tulajdonosok, ugyanis a Microsoft végre elhozza VR változatot a Sony konzoljára is.

A PlayStation Blogon a Mojang írt egy bejegyzést, amiben kifejtik, hogy azóta tervezik ezt a verziót elkészíteni, hogy a Sony megengedte a cross platform játékot a PlayStation platformon és ezzel együtt a Bedrock verzió is debütálhatott itt. A kérdés számukra nem a VR változat elhozatala volt, hanem az, hogy mikor fog megjelenni.

Galéria megnyitása

A PSVR változat még ebben a hónapban fog megérkezni és minden PS Minecraft tulajdonos ingyen fog hozzájutni egy automatikus frissítés segítségével. Ez a változat ráadásul teljesen meg fog egyezni a rendes Minecrafttal, semmit sem vesznek ki belőle, minden, amit a lapos kijelzős változattal meg lehet tenni, az itt sem lesz akadály.

Bevallásuk szerint a Covid-19 nem volt hatással a fejlesztésre, mert nagyrészt a Samsung Gear VR-os és az Oculus Riftes verzióra épül a mostani PSVR változat, és a remek optimalizációt pedig a SkyBox Labs-nak és a Sony-nak köszönheti a Mojang.

Jelenleg a Minecraft VR változatára a WMR és az Oculus Quest közösség is igényt tartana, többször volt a legkértebb fejlesztések között a közösség részéről, de a Mojang sosem ígért pontos dátumot, csak azt, hogy majd valamikor lehet róla szó. Remélhetőleg a PSVR változat mellett a többi szemüvegre is megérkezhet majd a virtuális valóságos kaland.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap