Pótold be a Call of Duty: Black Ops-sorozat történetét

A fejlesztők tíz percben zárkóztatnak fel mindenkit a Black Ops-játékok történetével kapcsolatban.

Pótold be a Call of Duty: Black Ops-sorozat történetét

A Treyarch egy kicsivel több mint 10 perces videóval jelentkezett, melyben igyekszik mindenkit felzárkóztatni a Black Ops-játékok történetéből. Nem olyan egyszerű a dolog, hiszen a játékok összesen 112 évet ölelnek fel, rengeteg karakterrel dolgoznak, és persze számos olyan háborús manővert láthattunk bennük, amit ép ésszel nehéz követni.

Érdekes, hogy míg játék közben azért elég sokszor inkább vicces ez az egész, mint komoly, a videóban valahogy azért mégis összeáll az egész. Nem egy Metal Gear Solid, de korrekt háborús szituációt dolgozott ki a Treyarch a közeli jövőre nézve.

Persze meg kell hagyni, hogy talán most először a játékosok jelentős része végre ki is fogja próbálni a kampányt, és nem csak beleugrik rögtön a multiplayerbe. Ez annak köszönhető, hogy most először az egész végigjátszhatóvá válik kooperatív módban. Az első beszámolók alapján ez egyébként nagyon jól sikerült, és összességében a Treyarch elérte azt, hogy kevesebb scriptelt eseménnyel dolgozzon a kampány, az élményt pedig inkább az összjáték, és az ebből adódó váratlan helyzetek nyújtsák.

A Treyarch egyértelműen azt várja, hogy a korábbiaknál népszerűbb lesz a Call of Duty táborán belül a Black Ops 3 sztori kampánya, ebből a szempontból pedig logikus ez a fajta felzárkóztatás.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward