Petíció: GTA 5 PC-re

Már 45 000 aláírás gyűlt össze azért, hogy a népszerű sorozat következő része PC-re is megjelenhessen.

Petíció: GTA 5 PC-re

A széria rajongói nagyon szeretnék, ha a Grand Theft Auto 5 PC-re is megjelenne, ezért aláírásgyűjtő kampánybakezdtek. Az aláírások száma már elérte a 45 000-et. A szervezők abban reménykednek, hogy ha összejön a 100 000, a GTA 5 fejlesztői a Rockstar Gamesnél felfigyelnek majd rájuk, a fejlesztők ugyanis mindezidáig csak a Playstation 3-as és Xbox 360-as verziókat erősítették meg.

A petíció és a Rockstarnak szóló nyílt levél szövege a következő:

"Szeretnénk, ha a GTA 5 megjelenhetne PC-re. A GTA játékok fontos szerepet töltenek be sok ember életében, és nagy szégyen, hogy nem láthatjuk a legújabb részt megjelenni a legerősebb platformon.

A módosítások mindig is HATALMAS részét jelentették a PC-s játéknak, és a moddolt GTA a legőrültebb szórakozást nyújtja, amit csak lehet. Reméljük, hogy a GTA 5 megjelenése megfontolásra kerül, mivel nagyon sok embert tenne boldoggá!"

Dan Houser, a Rockstar főnöke, korábban arról beszélt, hogy platformok, amelyekre a GTA 5 megjelenhet még nincsenek lefixálva, ezzel nem zárta ki a lehetőségét a PC-s és a Wii U-s portnak sem. Érdemes megjegyezni, hogy a GTA 4 PC-s kiadása később jelent meg, mint konzolos társai. A legutóbbi Rockstar játékok, az L. A. Noire és a Max Payne 3 is kapott PC-s változatot, de például a Red Dead Redemption nem.

 

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward