Októberben is tart GTC 2020 előadássorozatot az Nvidia

A show elsősorban a szakemberek és a különböző iparágak képviselő számára lesz érdekes, de nincs kizárva az sem, hogy konzumerpiacot érintő információmorzsák is érkeznek az október 5-től 9-ig tartó rendezvényen.

Októberben is tart GTC 2020 előadássorozatot az Nvidia

Az Nvidia bejelentése szerint idén október 5-től október 9-ig kerül megrendezésre a GTC 2020 konferencia második kiadása, ami a COVID-19 jelentette veszélyek miatt csak digitális formában lesz elérhető.

A rendezvény az Nvidia vezetőjének előre felvett előadásával indul majd, ám ez a show most sem az átlagfelhasználókat veszi célba, ugyanis elsősorban a gépi tanulásban, adattudományokban, nagy teljesítményű számítási feladatokban, hálózatokban, autonóm gépekben, illetve a különböző iparágak számára készített VR megoldásokban utazó szakemberek számára tartják.

Ennek ellenére néha elhangzik itt is egy-egy olyan információ, amely alapján lehet következtetni arra, mi minden várható a konzumerpiaci termékek sorában, már ami az új technológiákat illeti.

Galéria megnyitásaA többnapos rendezvényen összesen 500-nál is több előadásra lehet számítani, amelyek között szép számmal lesznek élőközvetítések, de előre felvett anyagokat is elérhetővé tesznek, amelyeket igény alapján lehet megtekinteni. A tervek szerint hét programozó stream is elérhető lesz különböző térségekre szabva, ahol helyi startupok és szponzorok is megjelennek, az adott tartalmak pedig az aktuális régió sajátosságaira szabva érkeznek.

Ezek a streamek Észak-Amerikában, Európában, Izraelben, Indiában, Tajvanon, Japánban, illetve Dél-Koreában is megtekinthetőek lesznek – az egyes régiók kapnak élő bemutatókat, illetve speciális tartalmakat is. A szereplők között számos élvonalbeli szervezet és vállalat szakembereivel lehet találkozni, valamint különböző fontos témák megvitatására is lehet számítani.

A fejlesztők számára az Nvidia Deep Learning Institute jóvoltából 16 egész napos tréning is rendelkezésre áll majd, amelyek közül egyet választhatnak, ehhez viszont előzetes regisztrációra is szükség lesz.

Noha a GTC 2020 októberi kiadása érdekesnek ígérkezik, a gamerek és az átlagfelhasználók számára mégsem ez, hanem a szeptember elsején tartandó Nvidia GeForce Special Event lehet érdekfeszítőbb, amelynek keretén belül bemutatkozhatnak az első Ampere sorozatú GeForce videokártyák, amelyek között a GeForce RTX 3090 és a GeForce RTX 3080 is jelen lehet.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap