NFS: Underground rebootot forral a Criterion?

Mese az egész...

NFS: Underground rebootot forral a Criterion?

Lehetséges, hogy a Criterion következő reboot projektje a Need for Speed: Underground lesz. A hangsúly ezúttal a feltételes módon van. A pletykákat egy kiszivárgott logóra alapozzák, amit manapság már bárki összehozhat Photoshopban, aki egy kicsit is ért hozzá.

A nevezett feliratot egy névtelen személy küldte be az EGM-nek, azzal, hogy a játékot Xbox 360-ra fejlesztik és Bayview city egy új változatában játszódik majd, ahol utoljára az Underground 2-ben járhattatok.

Az EA nem kommentálta az eseményeket, de miért is tette volna, hisz ha megnézitek a feliratot nem nagyon tűnik hitelesnek. Miért vannak rajta londoni nevezetességek és miért szerepel kétszer a Colosseum (ahogy minden más is az azonos betűkön)? Mindenki döntse el maga mit hisz el ebből. Az EA-nak a pletyka ingyen közvélemény kutatásnak is elmegy: nektek tetszene egy új Underground?

Tegyük hozzá a dologhoz, hogy azért vannak tények, amik nem mondanak ellen a feltételezésnek, például, hogy néhány Criterion alkalmazott LinkedIn profilján egy be nem jelentett versenyzős játékot jelölnek meg aktív projektnek. Mivel viszont egy versenyzős játékokat gyártó stúdióról beszélünk, ez is lehet bármi.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward