NFS: Hot Pursuit történet nélkül

Az utóbbi néhány Need for Speed játékkal ellentétben a Hot Pursuitnak nem lesz sztorija single-player módban, árulta el nemrég a Criterion.

NFS: Hot Pursuit történet nélkül

Az utóbbi néhány Need for Speed játékkal ellentétben a Hot Pursuitnak nem lesz sztorija single-player módban, árulta el nemrég a Criterion. "Nem éreztük szükségesnek, hogy történetet rakjunk bele" - nyilatkozta a producer, Matt Webster a VG247-nek.

"Ha zsaru vagy, akkor az a célod, hogy egyre nagyobb rangot kapj, míg ha versenyző, akkor az, hogy minél előbb végezz." Ettől függetlenül biztosítottak minket, hogy lesz bőven egyjátékosra szabott tartalom is. Versenyzőként nekieshetünk Time Trialoknak, gyors versenyeknek, és Hot Pursuit-oknak, de 3 játékmód vár minket akkor is, ha rendőrként szeretnénk érvényesülni: Rapid Response, Hot Pursuit, Interceptor.

A sztori helyett a Criterion a szociális funkciókat csiszolja inkább finomra. Hatalmas nyílt világgal készülnek, ami körülbelül 4x lesz nagyobb, mint a Burnout Paradiseban volt. A játék november 19-én érkezik PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

A játékból lesz limitált szériás kiadás is, amennyiben fontolagtjátok a megvételét, akkor ne húzzátok már túl sokáig az előrendelést.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward