Némítás és más újdonság az Instagramon

Némítás és más újdonság az Instagramon

Az Instagram két funkciója került most terítékre, és bár a vállalat legtöbbször a Történetek működését csiszolgatja, ezúttal egyik újdonság sem ehhez a felülethez kapcsolódik. A felhasználóknak már lehetősége lesz elnémítani az ismerőseit, és jelezni fogja az applikáció, ha minden friss tartalmat látott a fiók tulajdonosa. Az előbbi opció már terjed, az utóbbit viszont még teszteli a vállalat.

Némíts a jobb élményért!

Először vegyük közelebbről szemügyre a némítási funkciót. Ennek köszönhetően nagyobb kontrollja lesz a felhasználóknak afelett, hogy kiktől milyen tartalmak jelenjenek meg az Instagramján. Bármelyik ismerős esetében lenémíthatóak a Történetek vagy a hagyományos posztok, de akár mind a kettő is. Fontos, hogy ettől még bármikor megtekintheti a felhasználó, hogy az adott személy miket oszt meg, de már magától nem fogja mutatni a némított „csatornákat” szolgáltatás, tehát csak akkor lesznek ezek láthatóak, ha megnézi a profilját. Ez jól jöhet például olyankor, amikor valaki gyönyörű képeket posztol, de a Történetekben folyamatosan érdektelen tartalommal szolgál, szimplán lenémítható a Történetek szekció, és máris tisztább a felhasználó Instagramja.

Galéria megnyitása

A némítást a profilok saját beállításán belül lehet elérni. Erről a rendszer nem értesíti az érintetteket, és bármikor vissza is lehet vonni, mintha mi sem történt volna. Mindenképpen meg kell említeni, hogy az összes tartalom lenémítása után is értesülni fog arról a felhasználó, ha az adott ismerőse Direkt üzenetet küld neki vagy megjelöli egy felvételnél, szóval nem jár ilyen szintű hátránnyal a funkció.

Nyugalom, mindent láttál.

A másik újdonságot jelenleg még teszteli a közösségi képmegosztó, de minden bizonnyal nagy sikere lesz, ha elkészül, és az összes felhasználó részesülhet majd belőle. Az emberek hajlamosak attól tartani, hogy valamiről lemaradnak, és amióta nem időrendben mutatja a tartalmakat az Instagram, azóta igazából sokkal egyszerűbb elsiklani néhány megosztott kép vagy videó felett, amennyiben azt olyan személy osztotta meg, akit az algoritmus hátrébb sorol. És itt jön képbe az a funkció, ami a jövőben jelezni fogja az embereknek, ha minden friss feltöltést megtekintettek.

Ez az újdonság úgy működik, hogy az Instagram figyelemmel kíséri, milyen videók és képek gördülnek át a kijelzőn, és a folyam tetején visszajelzéssel szolgál, ha az elmúlt 48 órából már mindent látott a fiók tulajdonosa. Szóval igazából a jelenlegi formájában csak azoknál garantált, hogy semmiről sem maradnak le, akik kétnaponta azért meglátogatják az Instagramot, de így is üdvözölendő ennek az érkezése. (Valószínűleg sok felhasználó jobban örülne annak, ha választható lenne időrendbeli megjelenítés a folyam esetében, de állítólag már dolgozik azon az Instagram, hogy egy jobb folyamot állítson össze.)

Galéria megnyitása

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward