Nagyteljesítményű rendszerhűtő ventilátorok a Scythe-től

A speciális ventilátorlapátoknak köszönhetően az új légkeverők nagymennyiségű levegő megmozgatására képesek, méghozzá elviselhető zajszint mellett.

Nagyteljesítményű rendszerhűtő ventilátorok a Scythe-től

A neves japán processzor-, videokártya- és rendszerhűtő gyártó nagyvállalat, a Scythe - ami egyébként PC házakat és PC-s kiegészítőket is gyárt(ott) - új termékekkel jelentkezik, amelyek a Grand Flex sorozatot erősítik.

Az új rendszerhűtő ventilátorok kifejlesztésénél a legfőbb szempont az volt, hogy adott fordulatszámon a lehető legjobb légáramot sikerüljön elérni, méghozzá úgy, hogy a légáram és a zaj viszonya is jó legyen. Utóbbiban a ventilátorlapátok újszerű kialakítása segít.

A Grand Flex sorozat első körben ötféle rendszerhűtő ventilátort tartalmaz, amelyek mindannyian 120 milliméteres átmérővel és 28 milliméteres vastagsággal érkeznek. Négy termék esetében nincs PWM támogatás, így ezek fix fordulatszámmal dolgoznak, az ötödik tag viszont már egy PWM támogatással is ellátott ventilátor személyében érkezik.

Annak érdekében, hogy az egyes modellek tulajdonságait könnyebb legyen áttekinteni, táblázatba foglaltuk őket. Íme:

A Scythe sajnos nem árulta el, hoy az új rendszerhűtő ventilátorok pontosan mennyibe kerülnek, csak annyi derült ki, hogy szállításuk július harmadik napján indul meg.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward