Mit jelent az 5 játékstílus az új NFS-ben?

A fejlesztők reményei szerint mindenki megtalálja a neki tetszőt, de persze a legjobb, ha mindenben jó vagy.

Mit jelent az 5 játékstílus az új NFS-ben?

Már korábban is sokat emlegették az új NFS 5 alappilérét, de nem ennyire részletesen. Arról van szó, hogy az új Need for Speedben alapvetően ötféle stílusban játszhatunk, de persze egyesíthetjük is őket, ha a legjobbak akarunk lenni - ettől azt remélik a készítők, hogy egy kicsit mindenki megtalálja majd a saját terepét.

Az öt stílus közül az első a Speed természetesen, ha már benne van a játék címében is. Ez teljesen egyértelmű: neked kell az elsőnek lenni, és minél gyorsabb vagy, annál jobb. A Style ennek némileg az ellentéte: gymkhana-szerűen kell manővereznünk az autót, minél látványosabb mutatványokat végrehajtva.

A Build kifejezetten azokat igyekszik megszólítani, akik saját autót akarnak építeni, és valami egészen egyedit létrehozni. Ezt meg is tehetik, hiszen a Need for Speed történetének legrészletesebb autószerkesztője vár ránk - bár ez azért önmagában még nem nagy eredmény. A Crew lényege, hogy a barátainkkal együtt lépjünk fel, és csináljunk minél menőbb dolgokat - például közös drifteléseket. Végül pedig itt van az Outlaw, ahol egész egyszerűen csak minél nagyobb káoszt kell okoznunk, majd szórakozhatunk az üldözésünkre érkező rendőrökkel.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward