Mini gamer billentyűzet optikai kapcsolókkal a Razer-től

A Huntsman Mini annyira kompakt, hogy egy normál billentyűzet méretének csak 60%-át teszi ki, mégis tartalmaz mindent, amire csak szükség lehet.

Mini gamer billentyűzet optikai kapcsolókkal a Razer-től

A Razer mérnökei egy kifejezetten kompakt gamer billentyűzetet készítettek, amely a felhasználói visszajelzések alapján született meg. A Huntsman Mini egy normál billentyűzet méretének 60%-át képviseli, mégis jelen van rajta minden olyan billentyű, amelyekre a használat során feltétlenül szükség van. Ráadásul az egyes billentyűkhöz másodlagos funkciók is tartoznak, ami jelentősen kibővíti a lehetőségeket – például el lehetett hagyni a klasszikus funkcióbillentyű-sort, amelynek köszönhetően még kompaktabb lehet a billentyűzet.

Galéria megnyitása

A feketében és fehérben készülő Huntsman Mini RGB LED alapú háttérvilágítással érkezik, amihez különböző üzemmódok társulnak, a rendkívül strapabíró Doubleshot PBT billentyűsapkák alatt pedig optikai kapcsolók dolgozhatnak. A választék a lila kattanós, illetve a piros lineáris kapcsolókból áll, így mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelőt.

Az elsőnél 1,5 milliméteres kapcsolási ponttal és 45g erővel, a másodiknál 1,0 milliméteres kapcsolási ponttal és 40g erővel kell számolni. Mindkét megoldás 100 millió lenyomásra tehető élettartammal bír, ami nem kevés.

Galéria megnyitása

A billentyűk programozhatóak, azaz különböző funkciók és makrók rendelhetőek hozzájuk, valamint N-Key Roll-Over és Anti-Ghosting támogatás is jár hozzájuk. A kínálatból természetesen a Razer Synapse 3 és a Razer Chroma támogatás sem hiányzik, valamint Gaming Mode opció is rendelkezésre áll. A maximális mintavételezési frekvencia 1000 Hz, a fedélzeti memória segítségével tárolható profilok száma pedig 5.

Galéria megnyitása

A még jobb strapabíróság érdekében alumínium konstrukciót használtak az új billentyűzet esetében, az adott PC-hez pedig leválasztható USB-C kábelen keresztül csatlakozik a billentyűzet – a kábel másik oldalán természetesen Type-A csatlakozót alakítottak ki.

A Hunstman Mini már elérhető kereskedelmi forgalomban. A lila kattanós kapcsolóval ellátott verzió 129,99 euróba, míg a piros lineáris kapcsolóval szerelt modell 139,99 euróba kerül.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap