Másodszorra is visszadobták a Saints Row 4-et az ausztrál cenzorok

A vétkes fegyver már kikerült a játék ausztrál verziójából, a cenzorok ezúttal a drogokon akadtak ki.

Másodszorra is visszadobták a Saints Row 4-et az ausztrál cenzorok

A Saints Row 4 már korábban is fennakadt a szigorú ausztrál cenzorok rostáján; először az volt a probléma, hogy a játékban űrlények által használt végbéltükröző készülék szerepelt, amely köztudottan alkalmas szegény mit sem sejtő játékosok nyugalmának megzavarására. A fejlesztők a cenzorok kedvéért eltávolították a fent nevezett készüléket, és újra beadták a játékot ellenőrzésre és besorolásra.

Az Australian Classification Board viszont újra csak gondban volt a besorolással, a játék másodszori nekifutásra sem fért bele a 18 év feletti kategóriába, ugyanis drogok szerepelnek benne ösztönzőként és jutalomként. A drogokról az előző ellenőrző folyamat során az ACB csak rövid említést tett, jegyzeteik között szerepelt, hogyha elszívjuk az idegenek drogjait, különböző szupererőkre teszünk szert. (Álljunk meg egy pillanatra és legeltessük lelki szemeinket a látványon: egy szigorú, szorgalmas, karótnyelt bürokrata tök komoly arccal bőszen lejegyzi mindezt.)

Persze nem ez volt az első játék, ami kiütötte a biztosítékot a cenzoroknál, a State of Decay-t azért tiltották be Ausztráliában, mert a valós világban tiltott anyagokat használhattuk benne arra, hogy feltöltsük életerőnket.

A fejlesztők ezt is bizonyára meg fogják változtatni, kíváncsian várjuk, mi lesz a következő, ami kiakasztja a cenzorokat. Nem kell aggódnunk, az európai verzióban benne lesz a fent nevezett fegyver, és a szupererőket adó idegen drogok sem fognak hiányozni.

Kapcsolódó hírünk:[link href="https://ipon.hu/hir/kitiltottak_a_saints_row_4_et_ausztraliabol/25810" target="_blank"]

Kitiltották a Saints Row 4-et Ausztráliából

[/link]

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward